Velika zaintesiranost

Mostarke će Dan žena provesti u restoranima, traži se stol više

Osim restorana, Mostarke će zabavu moći potražiti i u noćnim klubovima
Lifestyle / Zabava | 01. 03. 2021. u 08:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarkama i onima koje se odluče da Dan žena proslavi u gradu na Neretvi ne nudi se previše sadržaja za njihov dan, 8. ožujka.

Restorani su, kako su objavili, damama pripremili večeru uz svirku lokalnih glazbenika. Na jelovnicima će se moći birati između mesnog ili ribljeg obroka, a cijene menija variraju u prosjeku od 20 do 30 maraka.

Pojedini restorani su, zbog veće zainteresiranosti, svoj program Dana žena produžili još jedan dan.

Osim restorana, Mostarke će zabavu moći potražiti i u noćnim klubovima. Klubovi nude promotivne cijene pića i nastup DJ-a, odnosno sve isto kao i tijekom uobičajenih izlazaka.

Za razliku od prethodnih godina, kulturne ustanove Mostara nisu najavili nikakav program za 8. ožujka. Do sada su se predstave povodom toga dana igrale u Hrvatskom narodnom kazalištu i Narodnom pozorištu, dok je u ostalim ustanovama poput Hrvatskog doma herceg Stjepana Kosače često bio organiziran koncert ili gostujuća predstava.

Iako se programi koji se nude dama povodom njihovog dana ne razlikuju značajno od ostalih večeri u ugostiteljskim objektima, osmijeh na lice 8. ožujka im možete izmamiti simbolično poklonivši jedan cvijet.

Kopirati
Drag cursor here to close