Zana Mesihović

Mostarka osvaja Ameriku

Mlada jazz glazbenica je do sada surađivala s zvijezdama poput Stevia Wondera i DJ-a Paula Oakenfolda te pored solo karijere radi glazbu za filmove.
Lifestyle / Zabava | 05. 08. 2019. u 13:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Californiji je proteklih dana svjetlo dana ugledao novi spot Mostarke Zane Mesihović (Zana Messia) za pjesmu ''Ride This 2 The End''.

Riječ je o prvom singleu s novog albuma pod nazivom ''11:11'', na kojem su sve pjesme snimljene u dvije verzije. Pop verziji koju izvodi Zana Messia, te rock-soul verziji koju izvodi Zanin alter-ego bend ''The Midnight Mission''.

'''Ride This 2 The End' je pjesma o toksičnoj ljubavnoj vezi, dok je spot simbolični kraj te veze. Nakon ovog, u planu je novi single koji će se zvati LA Minute, a nakon toga – novi album'', ističe Zana Mesihović.  

Pjesma je snimana u Lavish Studio u Los Angelesu, pod producentskom palicom Billyja Mohlera, dok je za miksanje bio zadužen dobitnik više Grammy nagrada Stuart Schenk.

Video: Zana Messia - Ride This 2 The End

Rođena Mostarka Zana Mesihović, koja nastupa pod umjetničkim imenom Zana Messia već duže vrijeme živi u Californiji gdje je u pažnju javnosti dospjela albumom Balkan Soul, koji je lansirao njenu karijeru u SAD-u. Mlada jazz glazbenica je do sada surađivala s zvijezdama poput Stevia Wondera i DJ-a Paula Oakenfolda te pored solo karijere radi glazbu za filmove.

Kopirati
Drag cursor here to close