Andrija Drežnjak

Mostarac osvaja scenu u BiH

Zanimljivo je da je Andrija akademski likovni umjetnik, a od 15 godine se bavi glazbom. 
Lifestyle / Zabava | 29. 04. 2019. u 15:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarac Andrija Drežnjak novo je ime na glazbenoj sceni u našoj zemlji, a konačno je snimio debitantski singl ''Život je jedan'' za kojeg je stihove napisao je poznati hitmejker Dino Muharemović, dok je aranžman djelo Dragana Stojkovića Bosanca.

''Za mene je upoznavanje s legendarnim Draganom Stojkovićem Bosancem, koji me je prihvatio u svoje okrilje na prijedlog poznatog Mostarca Milana Gare Kovčevića, bio ključni trenutak. Velike zasluge za ovu pjesmu ima i moj dragi kolega Adnan Jakupović, koji mi je preporučio hitmejkera Dinu Muharemovića. Ne smijem zaboraviti ni svoju prijateljicu Marinu Skoko Knezović, ali i bračni par Marinu i Dejana Letu, bez čije podrške bih teško zaokružio cijeli projekt'', kaže Drežnjak.

Zanimljivo je da je Andrija akademski likovni umjetnik, a od 15 godine se bavi glazbom. 

 

''Već dugo vremena planiram snimiti jednu pjesmu. Sada je došlo pravo vrijeme. Napravio sam odličnu ekipu i vjerujem da ću zahvaljujući pjesmi 'Život je jedan' pronaći svoje mjesto na estradi u BiH, a potom i u regiji. Za sve je potrebno vremena i idem korak po korak'', kaže Andrija, koji svira harmoniku i klavir, a priznaje da su mu uzori Halid Bešlić i Haris Džinović.

Andriju na nastupima prati Boom Band koji je okupio uz pomoć svog prijatelja klavijaturiste Vedrana Ćorića. Članovi benda su bubnjar Toni Šoše, bas-gitarista Luka Pavlović, gitarista Marin Opančar i prateći vokal Marijana Cvitković.

Kopirati
Drag cursor here to close