Imenjaci

Modrić se pohvalio fotkom sa zvijezdom "La Casa de Papel"

Dva imenjaka na fotografiji poziraju u jednom restoranu, u identičnim odjevnim kombinacijama, a zajedničku je fotografiju na svom profilu objavio i glumac.
Lifestyle / Zabava | 03. 09. 2021. u 15:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić i Luka Peroš objavili su na društvenim mrežama fotografiju sa zajedničkog druženja i to povodom novih epizoda hit-serije "La Casa de Papel".

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić objavio je na svom profilu na Instagramu fotografiju s hrvatskim glumcem Lukom Perošem, inače zvijezdom hit-serije "La Casa de Papel" čije su nove epizode upravo objavljene.

Dva imenjaka na fotografiji poziraju u jednom restoranu, u identičnim odjevnim kombinacijama, a zajedničku je fotografiju na svom profilu objavio i glumac, prenosi Dnevnik.hr

"Moralna podrška od kapetana. Imenjače, hvala na potpori, uživaj u seriji", napisao je Peroš uz fotografiju koju su lajkali i glumci iz serije poput Pedra Alonsa.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Luka Peros (@lukaperosofficial)

"Uvijek mi je zadovoljstvo, imenjače", odgovorio mu je Modrić u komentarima.

Peroš u seriji koja se postala svjetski fenomen igra ulogu pljačkaša Marseillea, a posljednjih nekoliko dana putem društvenih mreža najavljuje dugoočekivane, nove epizode kojima zapravo počinje i posljednja sezona prikazivanja.

Kopirati
Drag cursor here to close