Kad budem velik kao mrav

Modrić i Ramos kupili istu igračku: Brončani mrav od pet tisuća eura!

Ishiwüt svaka dva mjeseca proizvede jednu statuu, a dosad ih je izradio oko 1.000. Statue su dugačke 60 centimetara, a jednog dana namjerava okupiti sve vlasnike "mrava“ na jednom događaju na koji bi došli sa svojim primjerkom.
Lifestyle / Zabava | 05. 11. 2019. u 14:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Real Total / Luka Modrić i Sergio Ramos

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić kupio je za 5.000 eura statuu mrava, čime se priključio pomodarstvu vezanom uz radove londonskog umjetnika koji se nude pod brandom Ishiwüt, izvijestio je u ponedjeljak španjolski AS.

Ishiwüt je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj 34-godišnji Modrić pozira u svojoj kući uz veliku brončanu statuu mrava.

Prije njega takvu je statuu kupio Sergio Ramos, njegov suigrač i kapetan Real Madrida. Ramos i Modrić su inače i susjedi u naselju za bogataše u Alcobendasu, predgrađu udaljenom 15 kilometara sjeverno od Madrida.

Ramos je nedavno u jednom televizijskom programu rekao kako on ima jednog "mrava“, njegova supruga Pilar drugog, a trećeg su donijeli iz Londona svojoj djeci.

Ishiwüt svaka dva mjeseca proizvede jednu statuu, a dosad ih je izradio oko 1.000. Statue su dugačke 60 centimetara, a jednog dana namjerava okupiti sve vlasnike "mrava“ na jednom događaju na koji bi došli sa svojim primjerkom. Mjesto i datum bit će naknadno objavljeni, navedeno je na njegovoj internetskoj stranici, prenosi 24sata.hr.

"Rad je temeljen na participativnoj umjetnosti, gdje svaki rad razvija emocije i doživljaje kod vlasnika, pretvarajući ga u direktnog sudionika", piše na stranici.

Svaki rad košta 5.000 eura plus porez te dostava, ovisno o mjestu i načinu prijevoza, naveo je Ishiwüt u odgovoru kojeg su objavile internetske novine El Español. Ondje nema nikakvih podataka o osobi ili osobama koje stoje iza imena Ishiwüt.

Modrić se nije oglašavao ovim povodom.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Welcome to #ishiwütcrew @lukamodric10 ! Thank you so much!

Objavu dijeli Ishiwüt Artist (@ishiwut)

Kopirati
Drag cursor here to close