Bilo mi je prvi put

Mnoge svjetske zvijezde otkrile su kako su izgubile nevinost

Adriana Lima je nevinost čuvala do prve bračne noći s košarkašem Markom Jarićem. U vrijeme kad je prvi put iskusila seks bilo joj je 27 godina.
Lifestyle / Zabava | 15. 10. 2018. u 22:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubavna, odnosno seksualna iskustva u pravilu su stvar duboke intime, ali mnogi poznati ljudi izbrbljali su se o svom prvom susretanju s čarima seksa.

Primjerice Ashton Kutcher je nevinost izgubio s djevojkom koju je površno poznavao.

"Dogodilo se to u jednoj šumi i trajalo je uistinu kratkom, možda dvije sekunde. Bilo je uistinu grozno", ispričao je glumac za Vulture.

Dvije godine kasnije, par je ponovio isti čin, jer Kutcher želio pokazati da on to može puno bolje.

Angelina Jolie je često u svojoj karijeri dolazila na naslovnice medija, a jednako tako bilo je i kad se povjerila glede prvog seksualnog iskustva.

"Imala sam seksualne odnose sa svojim momkom, ali seks i emocije nisu bili dovoljni. Nisam više bila mala djevojčica. U jednom trenutku sam htjela osjetiti veću bliskost sa svojim momkom i porezala sam ga nožem. Porezao je i on mene. Tada mi je srce 'naraslo'. Od tada kad god sam se osjetila 'zarobljeno' rezala sam se. Imam mnogo ožiljaka. Bile su to godine kada sam se osjećala avanturistički i nakon nekoliko piva svašta se dešavalo", rekla je Jolie za OK!.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

“I was the punk outsider who nobody messed with. I was fearless. At 16, I graduated and moved out.” – Angelina Jolie

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) on

Johnny Depp je također jedan od onih glumaca uz čije ime idu ili skandali ili neobične storije.

Ovaj miljenik žena također je rano počeo istraživati seksualnost, pa je nevinost izgubio kao 13-godišnjak na zadnjem sjedištu automobila.

U to je vrijeme svirao gitaru u svojem tadašnjem bandu 'Flame', a djevojka s kojom je izgubio nevinost bila je njegova obožavateljica.

Filmska diva Elizabeth Taylor svoju je nevinost izgubila kao 15-godišnjakinja s kolegom Peterom Lawfordom u limuzini. Kasnije je imala afere s poznatim imenima poput, Ronalda Reagana, Errola Flynna i Johna F. Kennedyja.

Shean Connery je priznao kako je nevinost izgubio kao 8-godišnjak. Dodao je kako se ne sjeća kako se i s kime to dogodilo, ali ne skriva kako je oduvijek volio žene. Kazao je i da do svoje dvadesete godine nije imao uspjeha kod ljepšeg spola, ali je tada počeo dizati utege kako bi im se više sviđao.

Glumac George Clooney je za Rolling Stone ispričao kako je bio ''vrlo, vrlo mlad" kad se to dogodilo. Naime, nevinost je izgubio sa 16 godina.

Slavni Michael Douglas, nevinost je također izgubio sa šesnaest godina, ali sa dvije žene istovremeno. Zanimljiv je podatak da su obje bile prijateljice njegove majke.

''Sjećam se da me jedna žena proganjala, a ja sam otišao kući i našao se u krevetu s drugom. U nevjerojatno neuobičajenom trenutku, prva je iskočila iz ormara i pridružila nam se. Ja sam imao šesnaest, a one trideset godina''.

Ipak, ima i zvijezda koje su malo dulje pričekale, pa je tako Elizabeth Hurley postala seksualno aktivna kao 18-godišnjakinja, a Celine Dion, Chris Martin, Brooke Shields i Katie Holmes nevinost izgubili tek poslije dvadesete godine života.

Adriana Lima je žena iz snova za mnoge muškarce. Ipak, ova je slavna ljepotica nevinost čuvala do prve bračne noći s košarkašem Markom Jarićem. U vrijeme kad je prvi put iskusila seks bilo joj je 27 godina.

Lisa Kudrow čekala je još duže, sve do braka u 32. godini.

"Vrlo rano sam odlučila ostati nevinom do braka. Nevinost je bila nešto najvrjednije za mene - nešto što mi pripada i što ću jednom nekome pokloniti", ispričala je Lisa Kudrow za W-Magazin.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#BTS  by @andylecompte from my upcoming collection with @fredericks_hollywood

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Za Megan Fox vrijedi isto što i za Adrianu Lima - žena o kakvoj muškarci maštaju. Međutim, ona nije čekala do braka kako bi iskusila seks.

"Imala sam u svome životu često grozan seks, ali moj prvi put ne spada u takve slučajeve. Bila sam zaljubljena u njega i bilo je lijepo", kazala je za Cosmopolitan.

Daniel Radcliffe, koji je slavu stekao ulogama u "Harryju Potteru", nije potrebovao čarobni štapić kako bi izgubio nevinost.

"Ja sam vjerojatno jedan od rijetkih kojima je prvi put bilo uistinu dobro. Dogodilo se to s nekim koga sam dobro poznavao. Raduje me što mogu kazati kako sam kasnije imao i boljih iskustava, ali taj prvi put nije bio tako neugodan kao kod većine", ispričao je za Elle.

Radcliffe kaže kako je tada imao 16 godina, a poznavatelji prilika smatraju kako je nevinost izgubio s Amy Byrne, kojoj su tada bile 23 godine.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Was so great seeing @itstonybennett singing last night!

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Lady Gaga kaže kako o svome prvom iskustvu mora pričati s osjećajem nelagode.

"Moram kazati kako tada ipak nisam bila spremna za to. Stoga je to iskustvo bilo uistinu grozno. Uopće nije dobro prošlo", kazala je Gaga.

"Kao žena, ni ne uživaš u seksu sve dok ne dođeš u srednje dvadesete. Kad imaš 17, ne znaš "čemu što služi", ne znaš ni što se događa tamo dolje, zato nemoj ni pokušavati. Mislim da se djeca danas počinju seksati prerano."

Pjevačica Black Eyed Peasa, Stacy Ann Fergie Ferguson, na prvi seksualni odnos se odlučila u 18. godini.

"Zbilja je trebalo puno energije da se čeka tako dugo, pogotovo stoga jer sam oduvijek bila prilično seksualna osoba", priznala je popularna Fergie.

Slavna bogatašica Paris Hilton prvi je put spavala s Randyjem Spellingom. Tad je imala 15 godina, a Randyja je poznavala svega dva mjeseca.

Pjevačica Katy Perry je sa 16 godina izgubila nevinost na sjedištu Volva svog tadašnjeg momka, uz glazbu Jeffa Buckleyja.

Britney Spears je nevinost izgubila kad je imala 14 godina, a to se dogodilo s jednim igračem footballa, koji je imao 18 godina.

Jessica Alba je pak ovom važnom životnom događaju imala ponešto oprezniji pristup u odnosu na Britney Spears.

"Nisam izlazila s dečkima sve dok nisam napunila 18 i upoznala svog bivšeg zaručnika. Znala sam da želim biti u ozbiljnoj vezi s dečkom s kojim ću izgubiti nevinost tako da sam bila oprezna po tom pitanju", ispričala je Alba.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

That #setlife #LAsFinest

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Kopirati
Drag cursor here to close