Mladost i lakovjernost

Za propast braka slavnog Erosa Ramazzottija kriva je beskrupulozna sekta

Lijepa Švicarka potpala je pod utjecaj jedne ''iscjeliteljica" koja ju je uvukla u sektu, a vremenom je nad njom preuzela potpuno kontrolu.
Lifestyle / Zabava | 30. 10. 2017. u 15:31

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brak slavnog talijanskog pop pjevača Erosa Ramazzottija bio je žrtvom jedne beskrupulozne sekte u čiju je mrežu svojedobno upala njegova tadašnja supruga Michelle Hunziker. Njih dvoje iz tog vremena imaju jednu kćerku (Aurora) kojoj je danas dvadeset godina.

Lijepa Švicarka potpala je pod utjecaj jedne ''iscjeliteljica" koja ju je uvukla u sektu, a vremenom je nad njom preuzela potpuno kontrolu.

"Iskoristila je moje slabosti, čak je moje telefonske razgovore kontrolirala. Četiri godine nisam razgovarala sa svojom majkom. Govorila mi je kako moj suprug ima negativan utjecaj na mene, iako sam ga beskrajno voljela. Kad mi je Eros stavio na znanje kako mogu birati između njega i sekte, ja sam se za nju odlučila", kazala je TV voditeljica Hunziker, piše uredništvo talijanske televizijske emisije "Verissimo", koja će razgovor s bivšom Ramazzottijevom suprugom emitirati iduće subote.

Ramazzotti i Michelle Hunziker razveli su se nakon tri godine braka, a o iskustvima života pod utjecajem sekte ona je pisala u svojoj knjizi "Una vita all' apparenza perfetta" (Jedan naizgled perfektan život), koja će iz tiska izići ovih dana.

Članovi sekte su ju šikanirali i financijski zlorabili, navodi Hunziker.

"U jednome trenutku su me čak nagovorili da sekti prepišem svoje udjele u tvrtkama koje sam osnivala", ispričala je televizijska voditeljica i poduzetnica, koja je u međuvremenu ponovno sretno udana za Tomasa Trussardija, vlasnika istoimenog vrlo uspješnog modnog branda.

Kopirati
Drag cursor here to close