Mladen Burnać i Mario Rucner

Mladen Burnać i Mario Rucner najavljuju spektakularni nastup na 24. Etnofestu u Neumu

Mario (brat slavne čelistice Ane Rucner), je strastveni vozač motora i nerijetko na nastupima dolazi motorom na pozornicu, dok Mladen uvijek iznenadi sa svojim odjevnim kobinacijama i neobičnom frizurom.
Lifestyle / Zabava | 29. 07. 2019. u 09:10 Bljesak.info
MARIO RUCNER project feat. MLADEN BURNAĆ - ISTINA

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na ovogodišnjem Etnofestu u Neumu, koji će se održati 18.kolovoza u Neumu (BiH), nastupit će i zanimljivi glazbeno scenski duet Mladen Burnać i Mario Rucner, koji će u duetu izvesti svoju pjesmu "Istina".

Za tjedan dana kreću i pripreme, a Mario i Mladen najavljuju spektakularan scenski nastup kakav Neumski festival još nije vidio.

Mario (brat slavne čelistice Ane Rucner), je strastveni vozač motora i nerijetko na nastupima dolazi motorom na pozornicu, dok Mladen uvijek iznenadi sa svojim odjevnim kobinacijama i neobičnom frizurom. Tu su još i plesačice, te svakakva iznenađenja koja dečki još drže u tajnosti.

Mario trenutno završava gradnju kuće na Braču, a Mladen koncertno promovira svoj novi singl "Sve ili ništa", koji u mjesec dana ima više od 100.000 pregleda na You Tube, te je među najslušanijim pjesmama ovog ljeta.

Foto: PR / Mladen Burnać i Mario Rucner
Kopirati
Drag cursor here to close