Lijepa i bogata

Mlađana Kendall Jenner kupila vilu Charlieja Sheena na Beverly Hillsu

U trenutku kad je Charlie Sheen upao u novčane probleme, ponajviše jer je četiri godine tajio zaraženost HIV-om, oglasio je kuću za prodaju. Prvo je Brooke Mueller htjela kuću otkupiti za sebe, ali u tome nije uspjela
Lifestyle / Zabava | 25. 10. 2017. u 08:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Top model i reality zvijezda Kendall Jenner (21) kupila je novu kuću, i to ne bilo koju. Manekenka je iskeširala gotovo devet milijuna dolara kako bi kupila kuću u kojoj je donedavno živio Charlie Sheen (52), objavila je agencija za prodaju luksuznih nekretnina Trulia.com. 

Vila se nalazi na vrlo poznatoj adresi u Los Angelesu, naime na Mulholland Driveu. 

Vila smještena u elitnom dijelu Los Angelesa (Beverly Hills) ima 5 soba, čak šest kupaonica, dva dnevna boravka i iz nekog razloga čak dvije kuhinje. Naravno, tu su i brojni popratni sadržaji poput kino dvorane, kompleksa bazena - unutarnjih i vanjskih te raskošna okućnica. "TMZ" navodi kako se radi o vili površine 600 metara četvornih.

No, najzanimljivije u cijeloj ovoj priči jest da Kendall kuću nije kupila kako bi u njoj živjela. Naime, mlađe sestre - Kendall i Kylie imaju zanimljiv biznis - preprodaju kuća.

Kylie je to učinila već sa šest kuća, i na svakoj, dakako, dobro zaradila.

Kendall je dosad kupila i prodala tri kuće i na svima je uspjela zaraditi pozamašnu svotu novca tako da nitko ne sumnja da će uspjeh ponoviti i s ovom raskošnom vilom.

Kuća na glasu 

Jasno je kako ova kuća ima bogatu prošlost, zahvaljujući Charlieju Sheenu i njegovom burnom životu i prava je šteta što zidovi ne znaju pričati.

Slavni glumac je ovu kuću, sagrađenu 1991. godine, kupio 2012. za pet milijuna dolara.

On je dugo vodio borbu oko ove kuće sa svojom bivšom suprugom Brooke Mueller, od koje se razveo 2011., ali sve do 2015. godine pustio ju je stanovati u vili, skupa s njihovim sinovima blizancima Bobom i Maxom (13), boreći se za pravo skrbništva nad djecom. Na kraju je briga o djeci dodijeljena majci.

Sheen i njegova bivša nastavili su s teškim i često krvavim svađama i sukobima i nakon razvoda, a oboje su imali uistinu mnoštvo problema s raznim vrstama poroka i ovisnosti.

I Brooke se kao i Charlie više puta pokušala otrgnuti iz ralja droge i ovisnosti o alkoholu, a u tijeku svoga života boravila je više od 20 puta u klinikama za odvikavanje.

U trenutku kad je Charlie Sheen upao u novčane probleme, ponajviše jer je četiri godine tajio zaraženost HIV-om, oglasio je kuću za prodaju. Prvo je Brooke Mueller htjela kuću otkupiti za sebe, ali u tome nije uspjela pa se iz Los Angelesa odselila u američku državu Utah.

Očito je kako je svježi novac za Charlija Sheena pronađen, a vila u španjolskome stilu gradnje od sada pripada Kendall Jenner, mlađoj sestri Kim Kardashians.

 

??

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Kopirati
Drag cursor here to close