Propadoše pripreme

Mlada poručila: Tko mi zbog virusa ne dođe na svadbu, za mene ne postoji

Neki su korisnici Reddita buduću mladenku napali nazivajući ju egocentričnom.
Lifestyle / Zabava | 14. 03. 2020. u 12:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svi znaju kakvo 'ludilo' može žene uhvatiti kad im se bliži dan vjenčanja, no jedna je mladenka u svom 'ludilu' otišla i korak dalje pa je zaprijetila prijateljima da 'za nju više ne postoje' ako zbog straha od korone propuste njezino vjenčanje.

U svom je postu na Facebooku, koji je podijeljen na forumu Reddita o vjenčanjima, ova Amerikanka naglasila kako 'neće dopustiti da joj paranoja zbog koronavirusa upropasti njezin veliki dan', piše 24sata.

''Udajem se za 37 dana, a provela sam 15 mjeseci planirajući vjenčanje'', piše ogorčena mladenka i nastavlja:

''Potrošila sam tisuće dolara. Vježbala sam, planirala budžet, izbjegavala svađe u obitelji, personalizirala poklone, odgovarala na milijun e-mailova i popila mnogo vina u kadi. Zbog svega toga želim podsjetiti svoje goste da, ako ne dođu na moje vjenčanje, za mene su mrtvi.''

Ni tu ova 'bridezilla' ne staje, pa nastavlja o svom 'mukotrpnom poslu' organizacije vjenčanja, objašnjavajući da je i 'personalizirala poklone, odgovorila na milijun e-mailova i popila puno vina u kadi - pa osjeća da je opravdano da svoje goste podsjeti kako je 'nije briga za virus i njihove strahove'.

Neki su korisnici Reddita buduću mladenku napali nazivajući ju egocentričnom, pa joj je jedna korisnica napisala:

''I ja bih bila bijesna, ali prokleto razmisli i o drugima malo, ne samo o sebi.''

Druga joj je djevojka, isto buduća mladenka, poručila da se ona udaje već 28. ožujka ove godine i da će, kako kaže, 'biti potpuno jadni ako neki od prijatelja i članova obitelji ne dođu zbog koronavirusa', ali je dodala i kako razumije da je zdravlje ljudima - na prvom mjestu.

''I mi bismo radije da naši prijatelji i obitelj proslave s nama, ali ne želimo zbog toga riskirali da se tako poklopi pa da nitko od njih tu ni ne bude da nam čestitaju prvu godišnjicu braka'', zaključila je djevojka.

Kopirati
Drag cursor here to close