U amfiteatru Herceg Etno sela

Miroslav Škoro oduševio publiku u Međugorju

U amfiteatru Herceg Etno sela nije bilo gotovo ni jednog slobodnog mjesta, a poseban ugođaj i energija širili su se ovim veličanstvenim prostorom.
Lifestyle / Zabava | 14. 08. 2018. u 21:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sinoćnji koncert Miroslava Škore bio je predviđen za 20 sati i 30 minuta, no zbog velike posjećenosti počeo je oko 21 sat, a posjetitelji su pristizali sve do 22 sata.

Foto: PR / U amfiteatru Herceg Etno sela nije bilo gotovo ni jednog slobodnog mjesta

U amfiteatru Herceg Etno sela nije bilo gotovo ni jednog slobodnog mjesta, a poseban ugođaj i energija širili su se ovim veličanstvenim prostorom.

Foto: PR / Miroslav Škoro

Publika se potpuno sljubila s dobro raspoloženim Škorom, koji je priče i šale neiscrpno vadio iz rukava. Tako je red pjesme red smijeha potrajao nepuna 3 sata.

U prvom dijelu koncerta bile su ispričane priče iz Škorinog djetinjstva, o Imotskoj krajini, njegovoj Slavoniji, komentari na političku situacijama, kao i priče o muško ženskim odnosima, nekada i danas, pa i vicevi koji su u njegovoj interpretaciji zvučali još smješnije, priopćeno je.

Foto: PR / Predivna atmosfera

Drugi dio koncerta bio je okrenut domoljubnim pjesmama, a sam kraj koncerta vesela publika je dočekala na nogama, te pljeskom nekoliko puta vraćala ovog poznatog zabavnjaka.

Škoro je i nekoliko puta zahvalio sponzorima koji su pomogli organizatorima da koncert bude organiziran, a to su: Džajić commerce, Kraš, Croatia Osiguranje, Elektroprivreda HZ HB i Ledo.

Kopirati
Drag cursor here to close