''Reinkarnacija''

'Miki Milane, baš mi ne daš mira': Tko je Vera, pjevačica sada popularne pjesme

Pjesma je objavljena 2009. godine te je ove godine doživjela svojevrsnu ''reinkarnaciju''
Lifestyle / Zabava | 17. 03. 2021. u 18:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Miki Milane baš mi ne daš mira, ma nije moje srce od papira, pa da ti ga dam kao vizit kartu, neveran si otpadaš u startu'', stih je pjesme koja je stara više od desetljeća, a koja je trenutno postala ponovno popularna.

Pjesma je objavljena 2009. godine te je ove godine doživjela svojevrsnu ''reinkarnaciju''. Ponovnu popularnost dostigla je zahvaljujući brzom širenju na društvenim mrežama, poglavito na Tik Toku. Trenutno na YouTubeu broji preko pet milijuna pregleda.

Video: Vera Matovic - Miki Milane

Izvođačica pjesme je Vera Matović, no tko je uopće ona? Vera je, prema internetskim izvorima, 74-godišnja pjevačica rođena u Čačku u Srbiji. Već tijekom školovanja je bila članica bratovog orkestra u rodnom gradu.

Glazbenu karijeru je započela 1974. godine albumom "Pomiri se sudbinom". Tijekom karijere je izdala 26 albuma i 13 singlova.

Foto: Kurir / Vera Matović

Pjevačica se okušala i u glumačkim vodama u "Kamiondžijama 2" i "Soku od šljiva". Sudjelovala je i u reality showu TV ''Pink''.

Vera je, navodi se na internetskim stranicama, poznata po tome što je prva žena koja je u bivšoj Jugoslaviji osvojila nagradu "Oskar popularnosti" 1980. godine, a koju su inače osvajali muškarci. Tu nagradu je osvojila za pjesmu "Belu bluzu suza kvasi".

Kopirati
Drag cursor here to close