Siniša na aparatima

Mihajloviću kći podvalila užasnog zeta: ''Zamalo sam ubio nekoga''

"Ružan je", zaključio je šokirani Mihajlović kad mu je supruga pokazala fotografiju na kojoj "zet" kopa nos.
Lifestyle / Zabava | 20. 03. 2018. u 17:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni trener Siniša Mihajlović postao je žrtva skrivene kamere, a to može zahvaliti svojoj najstarijoj kćeri Viktoriji i supruzi Arianni.

Naime, one su se udružile s ekipom talijanskog Le Iene Showa te odlučile Siniši podvaliti ''lošeg zeta". Arianna mu je rekla da Viktorija ima novog dečka, glazbenika Lorisa koji je od nje stariji 13 godina.

"Ružan je", zaključio je šokirani Mihajlović kad mu je supruga pokazala fotografiju na kojoj "zet" kopa nos. "Kad on bude imao 50 godina, ti ćeš imati 37. Ti ćeš biti djevojka, a on starac", odmah je kćeri rekao Mihajlović, na što je njegova supruga zaključila da je "važno da je zaljubljena".

Kad je došlo vrijeme za upoznavanje na večeri, Loris je kasnio 50 minuta, što je Mihajlovića potpuno izbacilo iz takta, a kad se pojavio počeo ga je nazivati "taticom". Nakon toga im je i zapjevao, a Mihajlović je vidno bio na rubu živaca, prenosi Index.hr.

Zatim su došli i Lorisovi prijatelji, a Mihajlović je potpuno izgubio živce, digao se od stola i rekao da odlazi, nakon čega se pojavila TV ekipa i otkrila mu da je žrtva skrivene kamere.

"Još se tresem. Da sam još ostao, nekog bih istukao", zaključio je Mihajlović na kraju.

Kopirati
Drag cursor here to close