Oporuka

Michaelu Douglasu od očeva bogatstva neće pripasti ništa

Glumac koji je nedavno preminuo želio je pokloniti 50 milijuna dolara preko vlastite dobrotvorne organizacije, a novac će dobiti Sveučilište St. Lawrence, SinSinajski hram u Los Angelesu, kazalište Kirk Douglas i Dječja bolnica Los Angeles.
Lifestyle / Zabava | 24. 02. 2020. u 12:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nedavno preminuli holivudski glumac Kirk Douglas oporučno je ostavio iznos od 61 milijun dolara u dobrotvorne svrhe, a njegov sin Michael Douglas nije gotovo ništa.

Naime, glumac koji je preminuo ranije ovog mjeseca želio je pokloniti 50 milijuna dolara preko vlastite dobrotvorne organizacije, a institucije koje će dobiti dio od toga iznosa jesu Sveučilište St. Lawrence, Sinajski hram u Los Angelesu, kazalište Kirk Douglas i Dječja bolnica Los Angeles, dok sinu Michaelu neće pripasti niša, piše Fox News.

Međutim, ostaje nejasno moe će pripasti ostatak novca, odnosno razlika od 50 do 61 milijuna dolara.

Što se tiče Kirkova sina Michalea, on neće skpati od gladi, jer se njegovo bogatstvo procjenjuje se na 300 milijuna dolara.

Vijest o očevoj smrti objavio je upravo on na društvenim mrežama, objavivši emotivni status u kojem je, između ostalog, oca oslovio legendom i inspiracijom.

Kirk je osim po glumačkom angažmanu za života bio itekako poznat po humanitarnom radu, a svoju organizaciju Douglas Foundation osnovao je 1964. godine zajedno sa suprugom Anne.

Video: Kirk Douglas Dead at 103: Watch His Best Hollywood Moments
Kopirati
Drag cursor here to close