Osvećuje mu se?

Michael Douglas kategorički opovrgava da je masturbirao pred suradnicom

U svakom slučaju, žena o kojoj je riječi namjerava objaviti knjigu o vlastitome životu, a jedna od epizoda trebala bi biti i optužba za seksualno uznemiravanje protiv slavnog glumca.
Lifestyle / Zabava | 11. 01. 2018. u 23:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američki glumac Michael Douglas saznao je kako se jedna njegova bivša suradnica sprema optužiti ga za seksualno uznemiravanje te je izišao u javnost kako bi se oglasio prije eventualne optužbe.

Douglas je preko odvjetnice saznao kako jedna žena koja je s njim radila prije 30 godina tvrdi da je glumac pred njom masturbirao. Dvostruki dobitnik Oscara nazvao je to ''apsolutnom laži'', piše filmski portal Deadline.com.

Ovaj 73-godišnjak je pojasnio kako želi kontrolirati čitav slučaj i stoga je izišao u javnost. Mnogi su s čuđenjem primili njegovo ''trčanje pred rudu".

Michael Douglas je već više od 50 godina prisutan na filmskoj sceni, a u braku je s mlađom kolegicom Catherinom Zeta-Jones. Njihovo dvoje djece još su maloljetni, a to je vjerojatno razlog njegove uzrujanosti pred moguće optužbe u medijima.

"Najgore od svega mi pada što ovo moram kazati svojoj supruzi i djeci. Moja su djeca uistinu uzrujana. Moraju ići u školu s mišlju da će se u medijima pojaviti tvrdnje da im je otac seksualni napasnik", kaže zabrinuti glumac.

Priznaje ipak kako nije baš sve bilo bezazleno. Priznaje da je koristio vulgarne riječi u razgovoru, ali one nisu bile usmjerene prema suradnici.

"Možda je kivna što sam ju tada otpustio...", kaže Douglas.

U svakom slučaju, žena o kojoj je riječi namjerava objaviti knjigu o vlastitome životu, a jedna od epizoda trebala bi biti i optužba za seksualno uznemiravanje protiv slavnog glumca.

"Od sveg srca podržavam akciju  #MeToo", kaže Douglas, aludirajući kako je i on stao u obranu žena koje su izložene seksizmu ili uznemiravanju od strane muškaraca koji imaju moć.

Inače, kao što je poznato, lavina optužbi o seksualnom uznemiravanju počela je s javnim prozivanjem producenta Harveyja Weinsteina, kojega je nekoliko glumica optužilo za silovanje za vrijeme snimanja ili u nekoj drugoj prilici kad je iskoristio svoj položaj kako bi ih seksualno iskoristio.

Kopirati
Drag cursor here to close