Cirkus živi...

Messi najavio cirkuski show po svom vlastitom životu

"Čast mi je objaviti svoje partnerstvo sa Cirque du Soleilom. Dolazi jedan potpuno novi program u 2019 godini, zasnovan na mome životu", piše Messi.
Lifestyle / Zabava | 10. 10. 2018. u 21:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako je netko od nogometaša svojim načinom života često izazivao asocijacije na cirkuski ambijent, onda je to prije svega Cristiano Ronaldo (33).

Arogantni i samozaljubljeni CR7 naprosto čini sve kako bi bio u središtu pažnje i kako bi njegovo ime bilo na vrhu popularnosti među poznatim i slavnim osobama.

Nasuprot Ronaldu, samozatajni Lionel Messi (31) gotovo da je stidljiv i samo se ponekad pojavi u nekim situacijama koje nisu nastale na travnjaku.

Tim prije je interesantnija njegova objava na Instagramu da će čuveni cirkus Cirque du Soleil iduće godine izvesti jednu predstavu temeljenu na životu slavnog Argentinca.

"Čast mi je objaviti svoje partnerstvo sa Cirque du Soleilom. Dolazi jedan potpuno novi program u 2019 godini, zasnovan na mome životu", piše Messi.

Lionel Messi je bez dvojbi nogometni genij koji svojim potezima na terenu često oduševi i zabavi publiku. Sada će za to imati priliku i u cirkuskoj predstavi. Dakako, Mesi neće sam izvoditi predviđene ekshibicije, ali že mu sigurno biti zanimljivo sjediti u publici dok program traje.

Cirque du Soleil je kanadska cirkuska atrakcija koja okuplja vrhunske majstore akrobacije koji oduševljavaju publiku diljem svijeta.

Među ostalim, priredili su i jedan show po životu legendarnog Michaela Jacksona (†50).

Video: Cirque du Soleil show, "Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour."
Kopirati
Drag cursor here to close