Prvi zalogaj vrhom noža

Messi i Pogba u Dubaiju uživali u vrhunskoj hrani 'Salt Baea'

Jesu li Messi i Pogba za ručkom nešto zajednički planirali u vezi s eventualnim prelaskom Francuza u Barcelonu ili su se tamo posve slučajno zatekli u isto vrijeme?
Lifestyle / Zabava | 20. 11. 2018. u 22:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lionel Messi se odlučio počastiti večerom u Dubaiju. I to ne bilo kakvom i ne u bilo kakvom društvu.

Argentinac je u Dubaiju sa svojom suprugom Antonellom Roccuzzo i nogometnim kolegom Paulom Pogbom posjetio restoran čuvenog turskog mesara Nusreta Gökçea, popularnog Salt Baea, koji ih je osobno 'pitao' zalogajima ukusnog mesa.

Nusret, koji je svjetsku slavu stekao načinom na koji reže meso i sipa sol preko podlaktice, nedavno je na istome mjestu ugostio i Diega Maradonu.

Salt Bae (navodno su mu žene dale taj nadimak) meso reže mačetom, a  gosti imaju priliku oponašati njegov ritual soljenja.

Njegovi video clipovi imaju stotine tisuća pregleda na Instagramu i tisuće reakcija na Twitteru i učinili su ga internetskom senzacijom.

Video: Lionel Messi & Paul Pogba Doing Some Fun With Nusret Salt Bae

U novije vrijeme zdravstveni odjel u New Yorku mu spočitava obrađivanje hrane ''golim'' rukama, jer je to kršenje zdravstvenog koda.
Kako bi bio korektno ''odjeven'' na svojoj svjetskoj turneji, Salt Bae u novije vrijeme sve to radi u crnim rukavicama - s istom vještinom pokreta.

I dok Nusret Gökçe privlači slavnu klijentelu u Dubai i gradove u kojima gostuje, pravo je pitanje jesu li Messi i Pogba za ručkom nešto zajednički  planirali u vezi s eventualnim prelaskom Francuza u Barcelonu ili su se tamo posve slučajno zatekli u isto vrijeme?

Naime, Messi je ciljano propustio utakmicu svoje reprezentacije protiv Meksika, dok je Pogba izvan stroja zbog ozljede.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Ottoman steak

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) on

Kopirati
Drag cursor here to close