Mogu li doista biti prevelike?

Mertens: Ženo, falit ćeš mi, ali falit će mi i tvoje grudi...

"Ženo, nedostajat ćeš mi, a nedostajat će mi i tvoje grudi", napisao je Dries uz fotografiju svoje atraktivne i bujne supruge Kat Kerkhofs (29).
Lifestyle / Zabava | 13. 07. 2019. u 08:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Belgijski napadač Dries Mertens (32) priključio se pripremama talijanskog prvoligaša Napolija, a privremeni rastanak od supruge baš mu je teško pao, barem ako je vjerovati priči koju je postavio na Instagramu.

"Ženo, nedostajat ćeš mi, a nedostajat će mi i tvoje grudi", napisao je Dries uz fotografiju svoje atraktivne i bujne supruge Kat Kerkhofs (29).

Mertens i njegova supruga većinu slobodnog vremena provode na putovanjima, a Kat je na belgijskoj televiziji Vier priznala da voli imati intimne odnose sa suprugom na neobičnim mjestima poput toaleta u vlakovima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Only good vibes

A post shared by Dries Mertens (@driesmertens) on

"U javnosti se ponašam kao dama, ali u krevetu sam luda. Ako si samouvjeren u seksualnom smislu, stvari će ti generalno biti bolje".

Katin najveći adut su bujne grudi, a upravo je s njima imala najviše problema u životu.

"Prošle godine sam bila na operaciji i morala sam ih smanjiti. Bile su prevelike", priznala je Kerkhofs.

Mertensov post očito se nije dopao njegovoj supruzi. Britanski The Sun objavio je video žestoke svađe njih dvoje na jednoj plaži.

Par je na snimci okružen mnoštvo drugih kupača, a Kat viče li viče... Kao dobar i uviđavan suprug, Dries Mertens je strpljivo podnosio njezine kritike.

Bilo kako bilo, Mertens je profesionalac, a život nogometaša ponekad je surov tako da će "sirove strasti" sa suprugom morati nakratko staviti po strani.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Found a great spot for a new festival, it’s gonna be

Kopirati
Drag cursor here to close