Mom-shaming

Meghan zbog sina opet na udaru kritika

Meghan je trenutno u Kanadi gdje je odlučila izvesti sina i pse u šetnju.
Lifestyle / Zabava | 21. 01. 2020. u 13:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Tweeter / Meghan je odabrala nosiljku u kojoj se beba može nositi na četiri načina

Meghan Markle ponovno proživljava mom-shaming. Ovoga puta ljudi su je kritizirali zbog načina na koji sina Archieja drži u nosiljci.

Naime, Meghan je trenutno u Kanadi gdje je odlučila izvesti sina i pse u šetnju. Na paparazzi fotografijama se u sportskom izdanju široko osmjehuje, ali neki su odmah uočili da sina nije pravilno smjestila u nosiljku, zbog čega se doima da je dječaku prilično neudobno.

“Archieju nije udobno. Možda bi jedan od Meghaninih zaštitara mogao uskočiti i pomoći sa psima?” jedan je od komentara na Twitteru gdje su fotografije izazvale burnu raspravu. “Kako to nosi bebu? Jadan naš princ”, kaže drugi.

“Molim nekoga da joj pojasni kako bebu pravilno staviti u nosiljku prije nego što Archie ispadne”, poručuje treći.

Meghan je odabrala nosiljku u kojoj se beba može nositi na četiri načina, ovisno o dobi, ali i željama roditelja. U ovom konkretnom slučaju doima se da je naramenica nosiljke skliznula s Meghaninog desnog ramena, zbog čega je Archieja morala pridržavati, prenosi Index.hr.

Markle se već susrela s kritikama na račun nošenja djeteta. Kad se s tada dvomjesečnim sinom prvi put pojavila u javnosti, napali su je da “izgleda kao da će joj beba ispasti iz ruku”.

Kopirati
Drag cursor here to close