Bolest ili trend?

Meghan Markle nikad mršavija

Otkako se preselila u Veliku Britaniju i ušla u najmoćniju kraljevsku obitelj na svijetu, američka glumica morala se priviknuti i na potpuno drugačiji način života.
Lifestyle / Zabava | 13. 10. 2018. u 08:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Meghan Markle stalno je pod povećalom medija; ovog puta zbog svoje mršavosti.

Sa suprugom princom Harryjem sudjelovala je u humanitarnom događanju na londonskom West Endu gdje su gledali mjuzikl 'Hamilton'. 

Par je nazočio u prikupljanju sredstava za udrugu Sentebale koju je Harry osnovao 2006., koja  brine o dobrobiti djece i mladih ljudi iz Lesota i Botswane oboljelih od HIV-a.

Meghan je iznenadila javnost odabirom odjeće pojavivši se u crnoj haljini iznad koljena, a britanski mediji su se raspisali o njezinom ignoriranju pravila odijevanja.

Istaknuli su da kraljica Elizabeta II sigurno neće biti sretna kada vidi minicu vojvotkinje od Sussexa.

No, većina pogleda bila je uperena u tanke noge bivše zvijezde serije “Suits” koja je drastično smršavila od kraljevskog vjenčanja.

Otkako se preselila u Veliku Britaniju i ušla u najmoćniju kraljevsku obitelj na svijetu, američka glumica morala se priviknuti i na potpuno drugačiji način života.

Zgodna djevojka iz Kalifornije morala je svladati kraljevski protokol koji nalaže stroga pravila ponašanja, odijevanja i komuniciranja što joj je vjerojatno izazvalo popriličnu količinu stresa te se nagađa da je iz tog razloga i izgubila nekoliko kilograma.

Njezina mršavost možda je i znak nečeg ozbiljnijeg poput hipertieroze, bolesti štitnjače koja pogađa velik broj žena. Jedan od simptoma je upravo gubitak kilograma.

Što se zaista zbiva s Meghan koja se od vitke ljepotice pretvorila u mršavicu s “štapićima” umjesto nogu zna samo ona.

Kopirati
Drag cursor here to close