Julia oduševljena

Meghan Markle duguje svoju glumačku karijeru Juliji Roberts

''Kad sam bila mlađa, jednom mi je netko čak i rekao da sličim na nju iz profila i to je najbolji kompliment koji sam dobila", napisala je tada Meghan
Lifestyle / Zabava | 05. 12. 2018. u 19:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Juliji Roberts zahvalni smo na puno stvari, a sada na popis dodajemo još jednu.

Osim što je glumila u svim najpopularnijim romantičnim komedijama i u devedesetima pokrenula hrpu modnih trendova koji su se posljednjih godina vratili u modu, zaslužna je i za glumačku karijeru Meghan Markle, što joj je popločalo put do Buckinghamske palače.

Naime, prije nego što je postala vojvotkinja od Sussexa, Meghan je za časopis Glamour sastavila popis žena koje su imale pozitivan utjecaj na njen život, a među njima se, naravno, našla njena mama Doria Ragland, ali i Julia.

"Ona je bila prva osoba koju sam vidjela na ekranu i sjećam se da sam pomislila: 'Ovo je tako zabavno, želim se baviti ovim.' Kad sam bila mlađa, jednom mi je netko čak i rekao da sličim na nju iz profila i to je najbolji kompliment koji sam dobila", napisala je tada Meghan, a prenosi Index.hr.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Ben is Back premiere Thank you Serge, Elizabeth, Genevieve, Marcy and Fernando

Objavu dijeli Julia Roberts (@juliaroberts)



Meghaninu izjavu novinari Peoplea su ovog ponedjeljka na premijeri filma Ben is Back pročitali i samoj Juliji koju je to apsolutno oduševilo.

"Večer je već bila odlična, no sada ste mi je dodatno uljepšali", izjavila je glumica koja je na premijeri zablistala u točkastoj haljini sa svjetlucavim kamenčićima i elegantnom bijelom kaputu.

Čini se da su simpatije obostrane.

A Juliji može biti zahvalan i princ Harry jer tko zna bi li ikad upoznao Meghan da je ona nije inspirirala da postane glumica.

Kopirati
Drag cursor here to close