Plaža i joga

Meghan i Harry opet se sele

"Oni vole Kanadu, ali razgledaju kuće i u Los Angelesu. Najvjerojatnije će imati kuće u oba mjesta", tvrdi blizak prijatelj mladog para.
Lifestyle / Zabava | 07. 02. 2020. u 12:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Meghan Markle i princ Harry traže novi dom u Los Angelesu, jer planiraju provoditi više vremena u Kaliforniji. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa od odstupanja odsjedaju u Vancouveru, u vili vrijednoj 10 milijuna funti, piše Index.hr.

"Oni vole Kanadu, ali razgledaju kuće i u Los Angelesu. Najvjerojatnije će imati kuće u oba mjesta", tvrdi blizak prijatelj mladog para.

Meghan ima mnogo prijatelja i obitelj u svom rodnom gradu Los Angelesu i zato par želi podijeliti svoje vrijeme između Kanade i Kalifornije. Slavni bračni par vjeruje da je Los Angeles savršen za njihov opušten životni stil i da će provoditi više vremena u prirodi, na planinarenju ili u šetnji. Uživaju u tihom i mirnom životu, prakticiraju jogu, Meghan kuha i često idu u duge šetnje. Najviše vole sjediti kod kuće s Archiejem i psima, prenosi Mirror.

Meghan je često pisala o svom odrastanju u Južnoj Kaliforniji na svojoj sad već nepostojećoj stranici The Tig.

"Rođena sam i odrasla u Los Angelesu. Ja sam djevojka Kalifornije koja živi prema pravilima da joga, plaža ili nekoliko avokada mogu riješiti sve vaše probleme", objasnila je Meghan na svojoj stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close