Sretno!

Mateo i Izabel Kovačić postaju roditelji

Bit će to prvo dijete nogometaša i mlade poduzetnice koja stoji iza brenda Lunilou.
Lifestyle / Zabava | 19. 05. 2020. u 10:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 
 
 
View this post on Instagram

since 2010 #loveofmylife

A post shared by @ mateokovacic8 on

Sretne vijesti stižu iz obitelji Matea Kovačića i njegove supruge Izabel. Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač londonskog Chelsea i njegova predivna supruga uskoro će po prvi puta postati roditelj, saznaje Story koji je vijest o dolasku prinove na svijet objavio na naslovnici sutrašnjeg izadanja.

Vijest o proširenju obitelji Kovačići su dugo uspjeli čuvati od medija, a iako se još ne zna puno informacija, beba bi u njihov doma trebala stići na ljeto. Bit će to prvo dijete nogometaša i mlade poduzetnice koja stoji iza brenda Lunilou.

Sredinom lipnja ove godine par će proslaviti tri godine otkako su u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima izrekli sudbonosno ‘da’. Svoju su vezu započeli prije točno deset godina, a upoznali su se u istoj crkvi u kojoj su se zakleli na vječnu ljubav.

Proslavljeni nogometaš londonskog Chelseaja u toj je Crkvi bio ministrant, a Izabel je pjevala u župnom zboru Lilium. Često su se viđali na nedjeljnim misama i malo po malo, zaljubili jedno u drugo.

Izabela se svojim lijepim glasom, ali i stasom, isticala među ostalim djevojkama, a najviše je voljela pjevati psalme i duhovne šansone, što se Matea izrazito dojmilo. Jednostavno mu je bila drukčija.

Uspješni par fanovi su proglasili savršenim upravo zbog toga što su Mateo i Izabel nerazdvojni. Usklađuju modne kombinacije, a ne stide se ni svijetu pokazati koliko se vole pa na društvenim mrežama često dijele zajedničke fotografije s emotivnim porukama u kojima si izjavljuju ljubav.

 
 
 
View this post on Instagram

.

A post shared by @ mateokovacic8 on

Međutim, i njihova je veza morala proći kroz neke izazove. Kad je Mateo prije gotovo šest i pol godina potpisao za Inter te se preselio u Milano, Izabel i on bili su prisiljeni održavati vezu na daljinu, što im nije bilo lako. Svaki slobodan trenutak provodili su zajedno, a kad god su to njegove klupske obaveze dopuštale, putovali su jedno drugome.

“Kad sam odlazio iz Zagreba, bilo mi je jako teško jer sam se vezao za Izabel i prijatelje. Nedostajala mi je i moja župa gdje sam proveo šest prekrasnih godina. No pomirio sam se s tim jer je sve to dio nogometa”, rekao je Mateo još prije nekoliko godina.

No tada 21-godišnji Mateo u zimu 2016. zaprosio je mladu studenticu ekonomije, a godinu dana poslije stali su pred oltar. Kovačićeva je supruga poželjela da im na crkvenom obredu pjevaju njezine kolege iz zbora. Vjenčanje se nastavilo u zagrebačkom hotelu Westin, a na slavlje su im došli brojni poznati.

Izabel vjerno prati supruga na svim utakmicama kluba i reprezentacije, a osim na njegove uspjehe, fokusirala se i na svoje pa joj tako Mateo pruža podršku u pokretanju vlastitog brenda za novorođenčad koji se temelji na ekološkim prihvatljivim materijalima.

Naime, sa sestrom Ivanom prije pet godina osmislila je brend Lunilou, liniju odjeće i obuće namijenjenu najmlađima. Ideja se rodila unutar Izabeline obitelji. Naime, njezina nećakinja Lucia ima vrlo osjetljivu kožu pa je trebalo pronaći odjeću koja će joj biti prihvatljiva.

 
 
 
View this post on Instagram

This time last year with one of my favourite @lunilou_official angel

A post shared by @ mateokovacic8 on

U Madridu je počela proizvoditi opremu za novorođenčad od ekoloških materijala, a Mateo je za potrebe predstavljanja dječje kolekcije pozirao kao model držeći na ramenima nećakinju svoje supruge.

Ovih dana Izabel sa suprugom provodi nešto više vremena, a tijekom izolacije pronašla je i jednu novu strast. Iako par živi u Londonu, nakon razornog zagrebačkog potresa krajem ožujka nisu dvojili te su se odlučili vratiti kući svojim obiteljima i prijateljima kojima je trebala pomoć.

“Trenutačno smo u Zagrebu i moram priznati da smo puno mirniji i sigurniji ovdje. Jako volimo London, ali doma je doma. Za potres smo saznali dok smo bili u Londonu i upravo tada odlučili smo da se moramo vratiti u Zagreb gdje su naši prijatelji i obitelj kojima je trebala pomoć”, rekla je Izabel tom prilikom.

Izolaciju u Zagrebu tako je iskoristila za rijetke trenutke u obrađivanju vlastitog vrta te je rekla da je to regeneracija duše i tijela. Prošlog su tjedna skromnom proslavom obilježili i Mateov 26. rođendan, kada je sve iznenadio potpuno prirodan izgled njegove supruge, koju nismo navikli vidjeti nesređenu.

Javnosti su poznati kao miran par koji ne privlači pozornost skandalima, a prema njihovim objavama na društvenim mrežama može se vidjeti da drže do obiteljskih vrijednosti te da slobodno vrijeme najviše vole provoditi u krugu bliskih prijatelja i obitelji.

 
 
 
View this post on Instagram

my person and i

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Kopirati
Drag cursor here to close