#massimoukosaci

Massimov koncert u Kosači pod pokroviteljstvom HT Eroneta rasprodan u samo par dana

Nije tajna da su se neke od najspektakularnijih Massimovih izvedbi dogodile upravo u intimnijim prostorima kakva je i dvorana u Kosači
Lifestyle / Zabava | 03. 03. 2018. u 15:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velika dvorana u Kosači će u narednu srijedu, 7.3., zasigurno biti odredište mnogih ljubitelja sjajne glazbe u Massimovom potpisu jer je koncert rasprodan do zadnjeg sjedišta u samo par dana!

Naime, nakon što su organizatori iz agencije Orion najavili koncert na svojim službenim stranicama, još i prije puštanja ulaznica u prodaju počela je potraga za njima, što je bio pokazatelj da Massimo ima itekako vjernu publiku u Mostaru. Prepoznao je to i HT Eronet kao generalni pokrovitelj koncerta od kojeg se uistinu mnogo očekuje. Pokrovitelji Massimovog dolaska su i Pablo's Restaurant & Club  te hotel Mepas u kojem će glazbenici boraviti dok su u Mostaru.

 

#massimoukosaci

Nije tajna da su se neke od najspektakularnijih Massimovih izvedbi dogodile upravo u intimnijim prostorima kakva je i dvorana u Kosači, a sam Massimo na činjenicu da su se ulaznice razgrabile u rekordnom roku kaže:  "Mostar ima veliku sreću što ima predivnu dvoranu Kosača u kojoj sam već nastupao. Jasno da me veseli vijest da je koncert rasprodan, to su slatke brige. U Mostaru je uvijek lijepo nastupati jer je publika strašno educirana, prati što se događa u glazbi. Znam da nisam neki izvođač koji zadovoljava masovne kriterije, ali eto oni ljudi s kojima imam neki kontakt, oni će sigurno biti na koncertu."

Sigurno da nas u srijedu očekuje vrhunska glazbena večer u Mostaru koju će medijski popratiti Bljesak.info, Dnevni list, Običan radio i BHClubbing, a sve ostale detalje o koncertu i Massimovom dolasku svakako pratite i na službenoj Facebook stranici eventa.

Vidimo se na #massimoukosaci.

Kopirati
Drag cursor here to close