Uoči čapljinskog koncerta

Massimo Hercegovcima: Valentinovo je najbolje provesti uz glazbu

Euforičan je i sam Massimo, koji će publici predstaviti presjek glazbe koju radi već 30 godina.
Lifestyle / Zabava | 14. 01. 2019. u 16:47 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odbrojavaju se dani do koncerta za kojim su poludjeli brojni fanovi u Hercegovini i obližnjem dijelu Hrvatske. Riječ je naravno o velikom koncertu Massima Savića, koji će se održati u Čapljini, 8. veljače s početkom u 20 sati. 

Euforičan je i sam Massimo, koji će publici predstaviti presjek glazbe koju radi već 30 godina.

''Iznimno se veselim koncertu u Čapljini gdje ću sa svojim bendom pokušati publici predstaviti jedan presjek glazbe koju radim već preko 30 godina. U Čapljinu stižemo pred Dan zaljubljenih, pa će ovo biti prava prilika da na najbolji način proslavimo Valentinovo - uz glazbu. Unaprijed hvala svima koji stižu u Športsku dvoranu i koji će uz nas biti 8. Veljače. Siguran sam da će to biti jedna od onih večeri koje ćemo zajedno dugo, dugo pamtiti'', rekao je Massimo.

 Naime, prema riječima organizatora, vlada veliki interes za ulaznicama, pa iste nabavite na vrijeme po povoljnijoj cijeni u pretprodaji online na www.kupikartu.ba te na sljedećim prodajnim mjestima: Čapljina (Caffe bar Hennessy i Absolute Club), Mostar (Cocktail bar Hemingway), Međugorje (Gardens) i Čitluk (Caffe bar Premier).

Trenutno su ulaznice dostupne po pretprodajnim cijenama – 15 KM (tribine i parter), a također su u prodaji i ulaznice za VIP GOLD po cijeni 35 KM. 

Kopirati
Drag cursor here to close