Učenici upoznali idola

Marino Marić posjetio učenike O.Š. Cim i izazvao erupciju oduševljenja

“Radite, trudite se, učite, slušajte…”, rekao je Marino Marić učenicima.
Lifestyle / Zabava | 29. 01. 2020. u 18:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: O.Š. Cim / Marino Marić posjetio učenike O.Š. Cim

Osvajač srebrne medalje na Europskom rukometnom prvenstvu Mostarac Marino Marić posjetio je u srijedu Osnovnu školu Cim.

Srebrni rukometaš izazvao je erupciju oduševljenja među učenicima.

''Današnji posjet jednoga od srebrnih rukometaša, našega Marina Marić, itekako znači. Marino je svojom gestom, posjetivši našu Školu, pokazao zašto “obični” ljudi toliko vole hrvatsku rukometnu reprezebntaciju… Upravo zato jer je Marino, kao i njegovi suigrači, uvijek spreman naći vremena za nas, koji “umiremo” ispred tv ekrana u iščekivanju hoće li kockasti na vrijeme spojiti u obrani i hoće li naš Mara zabiti s crte… Upravo zato ih pratimo s tolikim emocijama'', istaknuli su iz ove škole.

Dodali su i da su ''radosni jer su s djecom dočekali nekoga tko je sve u životu zaslužio mukotrpnim radom, treningom i odricanjem te se krvavih koljena uspeo na tron na kojemu je danas, na mjesto koje potpuno zaslužuje''.

''Takvi ljudi, kao što je ovaj prijatelj naše Škole, osvjetljavaju mladima ispravan put do uspjeha, nasuprot onome putu tame i lažnoga instant uspjeha, na koji pokazuju kojekakve zvijezde drugorazrednih emisija, starletice, modni gurui…'', dodali su iz O. Š. Cim.

“Radite, trudite se, učite, slušajte…”, rekao je Marino Marić učenicima.

Inače, Marino je u ovu školu došao na zamolbu svoga prvoga rukometnoga učitelja Damira Saltarića.

Kopirati
Drag cursor here to close