Nekoć najbolja tenisačica svijeta

Luksuz u kojem uživa Marija Šarapova

Njezin dom je zbog luksuza i ljepote ukrasio i naslovnicu ljetnog izdanja magazina 'Architectural Digest'.
Lifestyle / Zabava | 28. 06. 2019. u 18:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekoć najbolja tenisačica svijeta, 32-godišnja Ruskinja Marija Šarapova, otvorila je vrata i ponosno pokazala unutrašnjost svog luksuznog doma u Los Angelesu. Otkrila je da je bila toliko opsjednuta svakim detaljem procesa izgradnje i dizajna imanja da bi odmah nakon povratka s međunarodnih turnira posjećivala gradilište ili ured arhitekta.

Njezin dom je zbog luksuza i ljepote ukrasio i naslovnicu ljetnog izdanja magazina 'Architectural Digest'.

Video: Inside Maria Sharapova

Kuća na tri kata ima prekrasni pogled na more od Palosa Verdesa do Malibua, osobito iz njezine glavne spavaće sobe i kupaonice, a može se pohvaliti i velikim bazenom, ogromnim prostorom za zabavu, kao i kuglanom.

No unatoč skupocjenim detaljima u kući, jedna od najljepših tenisačica na svijetu rekla je kako je željela zadržati minimalističku vibru koja se odražava u elegantnom namještaju i u izboru boja. 'Inspirirala su me japanska arhitektura i estetika minimalizma', rekla je Marija za spomenuti magazin.

'Nisam odrasla s puno stvari oko sebe. Za mene je uredno ujedno i zdravo. Ako nešto ne koristite, ne treba vam to', izjavila je te dodala: 'Putovala sam po čitavom svijetu i uživala u nevjerojatnim prostorima. Ali moj je dom moj apsolutni favorit. Mislim da bi tako i trebalo biti'.

 

Kopirati
Drag cursor here to close