Emily Ratajkowski

Manekenka pozirala neobrijanih pazuha: Dosta je predrasuda

"Dajte ženama priliku da budu ono što žele'', napisala je manekenka.
Lifestyle / Zabava | 09. 08. 2019. u 09:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski, manekenka koju mnogi smatraju najprivlačnijom ženom na svijetu, objavila je fotografiju na kojoj je neobrijanih pazuha, što je na društvenim mrežama izazvalo lavinu komentara i reakcija.

Riječ je o fotografiji koju je snimila za magazin Harper's Bazaar za koji je govorila o feminizmu i pravu žena na izbor da izgledaju i ponašaju se kako god žele.

"Dajte ženama priliku da budu ono što žele. Napisala sam esej za Harpers Bazaar's o važnosti prava žene na izbor, od toga što će odjenuti i objaviti do toga hoće li se obrijati ili ne, bez obzira na bilo koje utjecaje koji su oblikovali način na koji sebe predstavlja. Radite što želite, dosta je predrasuda", napisala je Ratajkowski.

Njenu objavu je u kratkom roku lajkalo skoro dva milijuna ljudi, a reakcije su podijeljene - dio joj je pružio podršku komentarima, no bilo je i onih koji su je pitali je li ozbiljna, piše Klix.

"Ovo nema nikakve veze s pravima žena, gadno je i nije higijenski", samo je jedan od brojnih komentara koji kritiziraju ovaj potez 28-godišnje Britanke.

Kopirati
Drag cursor here to close