Nije u šoldima sve

Manekenka nije htjela biti mamac za javno sramoćenje Novaka Đokovića

"Mislila sam isprva da se radi o skrivenoj kameri kada mi je predložio da za 60 tisuća eura trebam zavesti Novaka Đokovića te da se ništa ne brinem jer je sve sređeno'', ispričala je srpska ljepotica.
Lifestyle / Zabava | 23. 03. 2021. u 00:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Cadena SER / Mlada dama tvrdi kako joj je nuđen veliki novac da zavede Novaka Đokovića...

U prilog tezi srbijanskih medija i dijela tamošnje javnosti kako mnogi rade protiv najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića, ide i priča stanovite manekenke Natalije Šćekić, čije su izjave iz srpskih tabloida prenijeli brojni britanski, španjolski, australski i ruski mediji.

Ona je ispričala kako joj je nuđeno mnogo novca, spominje iznos od 60 tisuća eura, da snimi filmić s Novakom Đokovićem. Kaže kako je stigla u London na poslovni sastanak, a tamo joj je ponuđena prilika za brzu zaradu.

''Znala sam iz Londona tog čovjeka koji je kontaktirao sa mnom i smatrala sam ga ozbiljnim. Kada me pozvao na sastanak, mislila sam da je poslovnog tipa. Kako je razgovor išao dalje, shvatila da nema veze sa mnom. Mislila sam isprva da se radi o skrivenoj kameri kada mi je predložio da za 60 tisuća eura trebam zavesti Novaka Đokovića te da se ništa ne brinem jer je sve sređeno'', ispričala je srpska ljepotica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Natalija Šćekić (@natalijaa55)

''Osjećala sam se poniženom i osramoćenom. Bili smo na javnom mjestu pa sam se suzdržala da ga ne zalijem čašom vode. Pokupila sam stvari i otišla. Nadam se da nije našao neku drugu djevojku jer Novak to ne zaslužuje. On je naš najbolji ambasador, obiteljski čovjek…'', izjavila je dalje manekenka, nehotice dokazujući kako nije uvijek dovoljno to što se zovete Natalija.

Đoković ili ne čita tabloide ili se zagonetno smješka iz prikrajka... Uglavnom, njegovu reakciju mediji zasad ne prenose. Najbolje bi bilo da na tome i ostane.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Natalija Šćekić (@natalijaa55)

Kopirati
Drag cursor here to close