Najezda pljačkaša

Lucas Vazquez bio na odmoru, po povratku zatekao opljačkanu kuću!

Vazquez je treći realovac kojeg je u posljednje vrijeme opljačkalo. Na meti lopova pronašli su se njegov trener Zinedine Zidane i njegov suigrač isco.
Lifestyle / Zabava | 17. 06. 2019. u 12:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Marca / Lucas Vazquez

Zvijezda Real Madrida Lucas Vazquez doživio je istu sudbinu kao i nekoliko drugih nogometaša u posljednje vrijeme, među kojima je i hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić.

Naime, suigrač Luke Modrića otišao je na odmor s obitelji, a kad se vratio kući shvatio je da je opljačkan, piše španjolska Marca.

Ne navodi se koliku je štetu pretrpio Vazquez, ali se ovaj nogometaš požalio kako su nestale neke stvari koje su imale znatno veću intimnu i emotivnu od one ekonomske vrijednosti.

Vazquez je treći realovac kojeg je u posljednje vrijeme opljačkalo. Na meti lopova pronašli su se njegov trener Zinedine Zidane i njegov suigrač isco. Ranije su ''olakšani'' i Raphael Varane i Karim Benzema, također igrači Reala.

Foto: Getty Images / Vazquez sa suprugom Macarenom Rodriguez na svadbi Sergia Ramosa protekle subote

Od igrača Barcelone u novije vrijeme provaljeno je u kuće Arthura Mela i Kevin-Princea Boatenga, a nedavno je stradao i Alvaro Morata iz Atletica.

Kao što su mediji već pisali, Ivanu Perišiću su lopovi iz stana ukrali tri sata vrijednosti čak 80 tisuća eura.

Kopirati
Drag cursor here to close