Ta će Jagger

Ljubomorni Richards nazvao Jaggera starom uspaljenom bitangom

"Vrijeme je da se uradi rez. U toj životnoj dobi čovjek ne može biti otac. Jadna djeca", kazao je nedavno Richards za „Wall Street Journal“, nazivajući Jaggera pritom ''starom uspaljenom bitangom".
Lifestyle / Zabava | 02. 03. 2018. u 23:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U mladosti su Keith Richards i Mick Jagger razmjenjivali djevojke, pazeći pritom da ideja Rolling Stonesa uvijek ostane iznad interesa pojedinca i da odnosi unutar legendarne rock grupe ne boluju od bilo kakvih povrijeđenih sujeta.

Njih su dvojica, uostalom, autori najkapitalnijih pjesama i albuma najdugovječnije grupe na svijetu. Ako postoji neka koja traje duže od Stonesa, onda ona zasigurno ne igra u istoj ligi.

Međutim, po stare dane kao da je Keith Richards izgubio ''utrku'' s Jaggerom po pitanju zavođenja. Kao da mu se vratio bumerang pjesme "I can't get no satisfaction?"... da ne kažemo u koji dio tijela.

Mick Jagger sa svoje 74 godine po svemu sudeći i dalje je u punoj formi. Uostalom, 2016. postao je otac po osmi put. Osmero djece s pet žena - reklo bi se: istinski rocker!

Vršnjak Keith Richards (74), koji ima petero djece, očito više ne može ''pratiti'' Micka.

"Vrijeme je da se uradi rez. U toj životnoj dobi čovjek ne može biti otac. Jadna djeca", kazao je nedavno Richards za  „Wall Street Journal“, nazivajući Jaggera pritom ''starom uspaljenom bitangom".

Međutim, njegove ga riječi očito nisu usrećile. Imao je potrebu ispričati se svome kolegi putem Twittera.

"Najdublje žalim zbog svojih riječi o Micku u ‚WSJ‘, jer su potpuno promašene. Naravno da sam mu se zbog toga osobno ispričao", napisao je Richards.

Dobro je da su to izgladili, jer Stonesi su početkom ovoga tjedna najavili svoju ljetnu europsku turneju. Do tada se treba presabrati i zaboraviti Afričku šljivu.

Kopirati
Drag cursor here to close