Raspadam se

Lijepa Irina o prekidu s Cooperom

Poznato je da manekenka strogo čuva svoju privatnost pa je ovo vjerojatno jedinstvena prilika da čujemo što se dogodilo u vezi slavnog para.
Lifestyle / Zabava | 28. 01. 2020. u 20:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Irina Shayk konačno je progovorila o prekidu veze s Bradleyjem Cooperom (45), s kojim ima i djevojčicu Leu. Prvi put je komentirala kraj četverogodišnje veze, a napravila je to u ekskluzivnom intervjuu za britanski Vogue, čiju naslovnicu krasi za ožujak 2020.

Poznato je da manekenka strogo čuva svoju privatnost pa je ovo vjerojatno jedinstvena prilika da čujemo što se dogodilo u vezi slavnog para.

'Mislim da u dobroj vezi uvijek morate donijeti sve ono najbolje i najgore od vas - takva je ljudska priroda. Dvoje sjajnih ljudi ne mora nužno činiti i dobar par', počela je svoju ispovijest ruska ljepotica.

'Mislim da smo jako sretni što smo zajedno doživjeli sve to što jesmo', dodala je Irina (34). Na svom je Instagramu podijelila naslovnicu za potrebe koje je odjenula Pradinu ružičastu haljinu. Make-up joj je minimalistički, kao i frizura - najjednostavniji bob.

'Neki dani teži su od ostalih. Teško je pronaći ravnotežu između toga što sam samohrana majka i toga što sam zaposlena žena koja zarađuje za svoju obitelj. Ima dana kad se ustanem i pomislim: 'O Bože, ne znam što ću, raspadam se'.

Cooper i Shayk prekinuli su, no ostali su prijatelji. Dogovorili su se oko zajedničkog skrbništva nad njihovom djevojčicom Leom, ona im je bila i ostala najvažnija, piše Glorija.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close