Nešto drukčije

Lidija Bačić predstavila novi spot: "Sav fokus je na emociji glasa"

Pjesma je 16. singl s duplog Lidijinog albuma Revolucija koji je izašao krajem prošle godine, a pisali su je Miki Solus i Fayo.
Lifestyle / Zabava | 18. 03. 2021. u 18:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Splitska pjevačica Lidija Bačić Lille ima novi singl 'Zalazimo k'o sunce', koji podsjećaju na ljeto i tople valove, i mogao bi postati omiljeni ljetni hit.

Pjesma je 16. singl s duplog Lidijinog albuma Revolucija koji je izašao krajem prošle godine, a pisali su je Miki Solus i Fayo.

Spot koji je radio Marko Dalić prati ljetovanje nekoliko mladih ljudi, a zanimljivo je da je ovo spot u kojemu se Lidija pojavljuje najmanje do sada jer je, prema njezinoj želji, sav fokus na emociji glasa, prenosi Jutarnji.hr.

""Zalazimo ko sunce" je jedan od mojih favorita s albuma "Revolucija". Pisali su je Miki Solus i Fayo, ima taj osjećaj lita i sunca, samo moj glas i ukulele, volim vokalno interpretirati takve pisme i donijeti punu emociju teksta i atmosfere. Jedva sam čekala toplije dane da malo pričamo o ljubavi, litu, valovima... u ovom čudnom i stresnom vremenu. Čista romantika i emocija pršte iz ove pisme i mislim kako je posebna i ekstremno radiofonična", rekla je Lidija Bačić Lille.

Video: Lidija Bačić Lille - Zalazimo k

Osim ovog spota, Lidija završava i novi album koji bi trebao izaći prije ljeta.

Kopirati
Drag cursor here to close