"The Prince of Darkness"

Legendarni Ozzy Osbourne objavio da boluje od teške bolesti

"To nikako ne znači smrtnu presudu, no (bolest) pogađa živčani sustav, ima boljih i lošijih dana", objasnila je Sharon Osbourne koja je nastupila u emisiji uz supruga.
Lifestyle / Zabava | 25. 02. 2020. u 13:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: dpa / Ozzy Osbourne, jedan od zaštitinih znakova rock glazbe

Britanski pjevač Ozzy Osbourne, bivši frontmen heavy metal skupine Black Sabbath objavio je da boluje od Parkinsonove bolesti .

Osbourne je proteklih godina imao niz zdravstvenih tegoba, a njegovi su fanovi bili zabrinuti za zdravlje svog idola zbog drhatnja koje je bilo uočljivo i povezuje se s Parkinsonovom bolešću.

"Za sve nas to je bilo teško", rekao je 71-godišnji Osbourne kada je objavio lošu vijest u talk showu vrlo popularne emisije.

"To nikako ne znači smrtnu presudu, no (bolest) pogađa živčani sustav, ima boljih i lošijih dana", objasnila je Sharon Osbourne koja je nastupila u emisiji uz supruga.

Video: Ozzy Osbourne speaks out on health battle

Mediji su objavili kako se radi o PARK2 oboljenju, jednoj podvrsti Parkinsonove bolesti, koja izaziva odumiranje moždanih stanica koje reguliraju kretanje i govor.

Pjevač je morao odgoditi datume svoje turneje u 2019. nakon teškog pada u svome domu u Los Angelesu kada se oporavljao od upale pluća. Sad je prisiljen odgoditi i američku turneju pod nazivom "No More Tours 2", zakazanu u ovoj godini.

Morao je i na operaciju zbog tog pada koji je probudio staru ozljedu iz 2003., zadobivenu u teškoj nesreći quadom.

Ozzy Osbourne, "The Prince of Darkness", je primoran reprogramirati svoju turneju, a u povoljnom raspletu njegovi se prvi nastupi u Sjevernoj Americi očekuju u svibnju.

Sedamdesetgodišnji roker već je lani u veljači morao otkazati koncerte u Australiji, Japanu i Novom Zelandu zbog upale pluća, samo nekoliko tjedana nakon što je otkazao i nastupe u Europi zbog infekcije dišnih putova.

Video: BLACK SABBATH - "Paranoid" on Top of the Pops 1970
Kopirati
Drag cursor here to close