Eto ih opet!

Legendarni bend Mötley Crüe ponovo se okuplja iako su rekli 'nikad više'!

2020. godine Mötley Crüe kreću na američku stadionsku turneju s grupama Def Leppard i Poison i datumi će tek biti otkriveni. Mötley Crüe zadnji je put nastupio zajedno 2015., na staru godinu.
Lifestyle / Zabava | 22. 11. 2019. u 09:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Legendarni Mötley Crüe su videom objavljenim ovoga tjedan službeno najavili ponovno okupljanje o kojemu se sve više govorilo u zadnje vrijeme, ali i nijekalo.

2020. godine Mötley Crüe kreću na američku stadionsku turneju s grupama Def Leppard i Poison i datumi će tek biti otkriveni. Iako se i tek objavljenom videu ne pojavljuje bend možemo vidjeti Machine Gun Kellyja koji je utjelovio Tommyja Leeja u filmu “The Dirt” kako najavljuje ponovno okupljanje.

Zadnja turneja ovog benda bila je 2014. i 2015. godine kad su odsvirali 158 koncerata i završivši je u rodnom gradu Los Angelesu 31.12.2015. godine.

Tada su rekli kako su potpisali ugovor koji ih sprječava da ikad više sviraju zajedno nakon turneje. Sada je u najavnom videu turneje rečeno kako je taj ugovor poderan i kako su spremni za povratak.

Ljubitelji grupe Mötley Crüe već su nagađali da će se dogoditi nešto slično jer je grupa na svoje društvene mreže stavila fotografiju basista Nikkija Sixxa, bubnjara Tommyja Leeja i producenta Boba Rocka u studiju.

Mötley Crüe zadnji je put nastupio zajedno 2015., na staru godinu.

'Nakon te zadnje noći imali smo ogroman tulum. Jednom kad je to bilo gotovo, nisam vidio nikoga iz grupe. Nismo se čak niti oprostili. Totalno čudno. Ne možeš vjerovat! Mislim da me je Nikki sljedećeg dana prestao pratiti na Twitteru', Tommy Lee je kasnije rekao u intervju za Rolling Stone.

Video: Mötley Crüe Is Back!

Čini se kako su se odnosi članova poboljšali od tada, no ne postoje nikakvi konkretni planovi, osim za četiri nove pjesme. Nove numere rađene su za Netflixov film "The Dirt", koji je Mötley Crüe ponovno učinio omiljenim, možda i više nego ranije.

"Gotovo šest godina nakon potpisivanja sporazuma 'Cessation of Touring', ugovor se poništava jer čitava nova generacija Crüeheadsa neumoljivo zahtijeva ponovno ujedinjenje benda. Nakon ogromnog uspjeha Netflixovog filma 'The Dirt', Mötley Crüe se suočava s ogromnim porastom broja njihove publike. A bend, poznat po svojoj sklonosti kršenju pravila, poištio je ugovor kojim je okončan njihov život na turnejama, na pravi Mötley-Crüe način, doslovce ga raznijevši", navodi se u jednom priopćenju, reklo bi se - s dosta ironije i posipanja pepelom.

Mötley Crüe je u tijeku aktivne karijere prodao više 100 milijuna albuma, bili su jedno vrijeme najuspješniji band na svijetu. Pratili su ih nebrojeni skandali, a čak i za Ameriku koja je navikla na različite senzacije kod svojih zvijezda, Crüeovci su bili za nijansu gori od najgorega.

Ipak, kad se gleda kako su prašili i ostavljali dušu na sceni, teško se može zamisliti više rock'n'rolla na stejdžu.

Video: Mötley Crüe - Kick Start My Heart (The End, Live In Los Angeles)
Kopirati
Drag cursor here to close