Moj najdraži (SPOrT)

KUD Kuvajt iz Mostara predstavio ''pandemijsku rock stvar''

''Nadamo se do kraja petog mjeseca da ćemo stići objaviti našu drugu pjesmu, a do kraja godine još koju'', navode momci iz KUD-a Kuvajt.
Lifestyle / Zabava | 24. 04. 2021. u 18:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Teško da možemo reći da smo mi samo "članovi benda", prije svega mi smo dugogodišnji prijatelji i ekipa, glazbom se svi bavimo komotno mogu reći cijeli život, iako pored glazbe stignemo i da radimo "prave" poslove'', počinju svoji priču članovi KUD-a ''Kuvajt'' koji su ovih dana objavili pjesmu i spot pod nazivom ''Moj najdraži SPOrt''.

''Članovi benda su Matej Vrebac - Gitara,vokal, Mirko Bukovac - Bass gitara, back vokal i Josip Perić - Bubnjevi, back vokal, te kao vanjski suradnik Renato Sopta kod kojeg smo snimali pjesmu i koji nam je radio aranžman te kao takvi trenutno djelujemo samo u studiju, i nadamo se kada dođe kraj ovoj današnjoj situaciji da ćemo početi svirati na festivalima'', dodaju momci.

Pjesma:"Moj najdraži sport" je nastala u proljeće 2020 kao rezultat dosade.

''Pjesmu smo ja i Mirko iz čiste šale napravili, te smo odmah rekli kako bi bilo također i fora da se bend zove KUD Kuvajt (bez nekog posebnog značenja) iako smo imali u asortimanu dosta ozbiljnih pjesama za snimanja, odlučili smo ići za početak nekonvecionalnim putem. Pjesma ''Moj najdraži sport'' je bila aktuelna na probama i nekim kućnim druženjima, te smo nakon razgovara s Renatom odlučili to sprovesti u djelo, a naš prijatelj Mustafa Stupac, inače fotograf i kamerman, nas je odlučio podržati video pratnjom za pjesmu, iako smo mu obećali da će snimanje trajati sat vremena, ipak se odužilo na dobrih 6 sati, i sve je bilo spontano, kao i zamjena pasa u kadrovima. Jedino zanimljivo što je proizašlo iz pjesme jeste to da smo se svi počeli amaterski baviti stolnim tenisom'', navode.

Trenutno rade na drugoj pjesmi koja je stara dobrih šest godina i ozbiljnijeg je karaktera.

''Mislimo da će se sve pjesme koje snimimo moći spojiti u jednu lijepu cijelinu i činiti naš album prvijenac, iako smo imali drugo ime benda i djelovali pod njim dugi niz godina, odlučili smo se za radikalnu promjenu i okrenuti novi list te započeti posve drugu priču, priču o KUD Kuvajtu. Dakle nadamo se do kraja petog mjeseca da ćemo stići objaviti našu drugu pjesmu, a do kraja godine još koju, o albumu nismo razmišljali ali smo shvatili da idemo tim putem, te smo odlučili ovom pričom zaobići klubove i kafiće'', zaključuju iz benda u izjavi za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close