Madonna

Kraljicu popa cenzurirali na društvenim mrežama, širi dezinformacije

Instagram je preko Madonnine objave objavio oznaku o lažnim informacijama, a iznijeli su niz razloga zašto su to napravili.
Lifestyle / Zabava | 30. 07. 2020. u 08:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / 

Pop kraljicu Madonnu Instagram je cenzurirao nakon što je u objavi podržala teoriju zavjere o koronavirusu. Pjevačica je podijelila objavu koju je ranije podržao i američki predsjednik Donald Trump, a u kojoj su informacije o lažnom lijeku protiv virusa koji je paralizirao čitav svijet.

Madonna je u videu istaknula kako je kontroverzna liječnica Stella Immanuel njezin idol. Immanuel je iznijela brojne bizarne tvrdnje među kojima je i ona da koronavirus uzrokuju "seks demoni".

Već od ranije je poznata po ispadima, a svoje društvene mreže često koristi za širenje homofobije i zagovaranja zabrane gej brakova.

Instagram je preko Madonnine objave objavio oznaku o lažnim informacijama, a iznijeli su niz razloga zašto su to napravili. Naglasili su kako lijek protiv koronavirusa i dalje ne postoji, piše Hina.

Twitter je već ranije maknuo profil sina Donalda Trumpa koji je također na toj društvenoj mreži širio lažne informacije. Istaknuli su kako će profil otvoriti ponovno tek nakon što Trump mlađi makne kontroverznu objavu.

Kopirati
Drag cursor here to close