Prijavite se :)

Kraljica traži zaposlenika: Nudi godišnju plaću od 70 000 KM i 33 dana godišnjeg

Britanski dvor, kako piše na službenoj stranici, nudi zaradu od oko 30 tisuća funti (skoro 70 000 KM) godišnje, ovisno o iskustvu, a radno vrijeme bilo bi od ponedjeljka do petka kroz 37,5 sati rada tjedno u Buckinghamskoj palači.
Lifestyle / Zabava | 17. 05. 2019. u 11:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kraljica Elizabeta ll. među svojim osobljem ima batlere, konjušare, tajnice, čuvare i mnoge druge koji vode brigu o njenim svakodnevnim potrebama, a sada je svom timu odlučila pridružiti novog člana - službenika za digitalne komunikacije.

Britanski dvor, kako piše na službenoj stranici, nudi zaradu od oko 30 tisuća funti (skoro 70 000 KM) godišnje, ovisno o iskustvu, a radno vrijeme bilo bi od ponedjeljka do petka kroz 37,5 sati rada tjedno u Buckinghamskoj palači. Također, kraljica nudi i 33 dana plaćenog godišnjeg odmora.

Kraljevska obitelj sve više koristi društvene medije kako bi dijelila sadržaj i komunicirala sa svojom publikom, a kraljica ne zaostaje u toj digitalnoj revoluciji, kako ističu u oglasu: "To je pronalaženje novih načina za održavanje nazočnosti Kraljice u javnosti i na svjetskoj sceni."

U službenoj objavi naveli su još neke stvari koje se tiču budućeg kraljičinog službenika za digitalne komunikacije. "Bez obzira na to je li riječ o državnom posjetu, ceremoniji dodjele nagrada ili kraljevskom angažmanu, pobrinut ćete se da naši digitalni kanali dosljedno potiču zanimanje i dopiru do publike. Tako ćete pomoći u usavršavanju i oblikovanju naših digitalnih komunikacija putem analitike, praćenja i istraživanja novih tehnologija", piše u oglasu.

Idealan kandidat je osoba s diplomom koja ima iskustva u upravljanju web-stranicama te ima "inovativan i kreativni duh, fleksibilan pristup i vrhunske komunikacijske vještine", a rok za prijavu je 26. svibnja, navodi Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close