Miljenik

Kraljica malom Georgeu ostavlja poklone pored kreveta

Mladi princ sutra će proslaviti šesti rođendan, a njegova prabaka često pronalazi razne načine da bi s njim provela što više vremena.
Lifestyle / Poznati i slavni | 21. 07. 2019. u 17:11 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada princ George, treći u redu nasljeđivanja britanske krune, ostane spavati u Buckinghamskoj palači kraljica Elizabeta II. mu u podnožju kreveta ostavlja sitne poklone, tvrdi izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Mladi princ sutra će proslaviti šesti rođendan, a njegova prabaka često pronalazi razne načine da bi s njim provela što više vremena. Navodno ju je osvojio još davno kad ju je počeo zvati 'Gan, Gan', što je raznježilo Njezino veličanstvo, pišu britanski mediji.

"Kraljica bira sitne poklone te ih ostavlja u podnožju Georgeova kreveta svaki put kad ostane spavati u Buckinghamskoj palači", otkrio je izvor za časopis Fabulous.

Princa Georgea opisao je kao "dječaka koji ima prilično čvrst karakter", no istodobno zna biti pomalo sramežljiv.

Izvor pretpostavlja da je upravo zbog sramežljivosti zatražio malo obiteljsko okupljanje u Anmer Hallu gdje će se proslaviti njegov šesti rođendan.

Navodno mu je omiljena osoba njegov ujak Mike Tindall, a omiljene aktivnosti prilično su skromne s obzirom na brojne privilegije i bogatstvo koji su mu na raspolaganju.

Voli provoditi vrijeme s majkom, peći pizzu i vrtlariti. Na posvećenost prirodi osobito je ponosan njegov djed, princ Charles, kaže izvor.

Kopirati
Drag cursor here to close