Prava bomba

Kraljica, još jedan 'opasan' glazbeni uradak grupe Ocean

Energičan i nadahnut singl iz oceanove radionice osvaja zaraznim groovom i ritmom koji jednostavno tjera na ples.
Lifestyle / Zabava | 21. 04. 2020. u 07:58 Bljesak.info
OCEAN - KRALJICA / Music Video 2020

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon dugoočekivanog duplog albuma (20 singlova) objavljenog sredinom prošle godine i recentnog predstavljanja HIT singla UZALUD u veljači 2020. godine, grupa Ocean predstavlja još jedan "opasan" glazbeni uradak u singlu KRALJICA,

Ovo je izvrstan singl i stilski hibrid američkog R'n'B i pop zvuka koji se bez sumnje isplati poslušati od početka do kraja. Energičan i nadahnut singl iz oceanove radionice osvaja zaraznim groovom i ritmom koji jednostavno tjera na ples.

Daleko od suhoparnih fraza kojima se danas kite različiti glazbeni uradci, "Kraljica" je prava bomba u plesnom smislu... Radiofonična, pozitivna i vrhunski producirana ne ostavlja prostora sumnji slušatelja... ritmom i izvedbom obuzima i vodi već od početnog prvog takta.

Fantastični, i na momente virtuozni soul vokalni ukrasi Marice Vilibić, oceanove pjevačice i prima violinistice splitskog HNK ovoj pjesmi kao da ubrizgavaju raketnu energiju, snagu koja definira cijelu izvedbu. Za slušatelja čisto zadovoljstvo od početka do kraja pjesme.

Glazbu i stihove i ovaj put potpisuje stalni oceanov autor i producent Dino Pleština koji je za ovu priliku u pomoc pozvao dugogodišnjeg prijatelja i jedog od najboljih Sarajevskih producenata i glazbenika Mahira Sarihodzića iz Longplay studija.

Osim fantastičnih dionica odsviranih na originalnom hammondu Laze Ristovskog (Bijelo Dugme) u izvedbi Mahira Sarihodžića na pjesmi su jos sudjelovali izvrsni splitski glazbenici Zlatko Brodaric (gitare), Jan Ivelic Pele (bubanj), Karlo Mihaljević (bas), te Marica Vilibić (prateći vokali).

Promociju KRALJICE prati i odličan tematski video spot u suradnji sa Londonskom producentskom kućom "Rotor Videos" a u koprodukciji sa Oceanovom diskografom i izdavačem "Mosquito records".

Pogledajte moderan, zanimljiv i dinamičan video spot tipičan za englesku video pop produkciju koji izvrsno i pulsira sa ovom snažnom pjesmom.

PRATITE IH NA: 

Grupa Ocean

PREUZMITE OVDJE CIJELI ALBUM  

(SVI audio masteri sa metadatom )
Kopirati
Drag cursor here to close