Zna s konjima

Kraljica Elizabeth od hobija zarađuje pravo bogatstvo

Najuspješnije grlo bio je Carlton House, konj kojeg u međuvremenu na ergeli koriste samo za rasplod. Carlton House je 'izgalopirao' 875.000 eura od nagrada.
Lifestyle / Zabava | 06. 06. 2019. u 14:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleska kraljica Elizabeth godinama je poznata kao ljubiteljica konja i konjskih utrka. Na trkalištima se pojavljuje bez obzira na vremenske prilike kako bi pratila trke i bodrila svoje konje.

Najuspješnije grlo bio je Carlton House, konj kojeg u međuvremenu na ergeli koriste samo za rasplod. Dok je bio aktivan na hipodromima, Carlton House je 'izgalopirao' 875.000 eura od nagrada.

Prema navodima Daily maila, kraljičini konji su od 1988. godine do sada od utrka i pobjeda zaradili skoro devet milijuna eura.

Foto: Vogue / Kraljica i konji: Privlačnost je obostrana

Također, navodi se da ona i nije zainteresirana za novac, već za zabavu. Ljubav prema ovom sportu je pokazala već od malih nogu, a jahanjem se počela baviti kao šestogodišnja djevojčica.

Veliku ergelu konja je naslijedila od oca 1953. godine kada je i preuzela neke trkačke konje. Njezini uspjesi počeli su s konjem koji se zvao Choir Boy.

Jedini turnir koji njezini konji nisu osvojili je Epsom derby. Kraljica je unajmila poznatog trenera Sir Michaela Stoutea koji posjeduje pet Epsom titula do sada, kako bi pokušala sa svojim konjima osvojiti i ovo trkalište.

Kopirati
Drag cursor here to close