Kraljevski dvori

Modne ikone: Koja je vojvotkinja rastrošnija?

Od svečanih do casual izdanja, u protekloj godini moglo je se vidjeli u brojnim modnim kombinacijama pa se mnogi pitaju - koliko godišnje potroši na odjeću?
Lifestyle / Zabava | 03. 01. 2020. u 12:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od modnih ikona s kraljevskih dvora je vojvotkinja od Cambridgea. Od svečanih do casual izdanja, u protekloj godini moglo je se vidjeli u brojnim modnim kombinacijama pa se mnogi pitaju - koliko godišnje potroši na odjeću?

Iako svoje odjevne komade često reciklira, račun je i dalje poprilično visok, ali je i dalje manji od onog njezine šogorice, Meghan Markle.

Vojvotkinja svojim outfitima inspirira dame diljem svijeta, a dizajneri zadovoljno trljaju ruke nakon što se pojavi u njihovim komadima jer se vrlo brzo većina njih rasproda.

Foto:Getty / Smaragdno zelena haljina dizajnerice Jenny Packham

Vojvotkinja Kate poznata je kao štedljivija članica kraljevske obitelji pa često svoju odjeću nosi nekoliko puta, iako to ranije nije bila praksa. U 2019. tako je potrošila oko 100 tisuća eura.

U prošloj godini Katein stil doživio je promjenu za koju je zaslužna njezina nova stilistica i bivša modna urednica u Vogueu, Virginia Chadwyck-Healey. Virginia je zamijenila stilisticu na porodiljinom, Natashu Arche i potaknula Kate da napravi zaokret i odmak od klasičnih haljina strogih krojeva. Počela je češće nositi hlače i bluze - poput kombinacije o kojoj se najviše pričalo: širokih crnih hlača i Gucci svilene bluze s mašnom.

U Pakistanu je nosila dugu smaragdno zelenu haljinu posutu šljokicama dizajnerice Jenny Packham, čija cijena iznosi oko 4 tisuće eura.

Iako je na odjeću potrošila svima nama nedostižnu svotu, Britanci joj to ne zamjeraju. Ipak, na lošem glasu kada je u pitanju trošenje na odjeću je vojvotkinja Meghan Markle koju su prošle godine napali jer je previše novca "bacila" na odjeću, a na udaru je i sada jer je procijenjeno da je potrošila oko 250 tisuća eura milijuna eura na garderobu.

Zanimljivo je i to da je ove godine gotovo polovica ukupno potrošenog iznos otišla na samo jedan jedini odjevni komad - haljinu koju je vojvotkinja od Sussexa nosila u visokom stupnju trudnoće u Maroku za vrijeme kraljevskog posjeta toj zemlji.

Foto:Getty / Diorova haljina kupljena je za vrtoglavih 100 tisuća eura

Ta Diorova haljina nježne boje šampanjca kupljena je za vrtoglavih 100 tisuća eura. Svilenu toaletu odjenula je kraljem veljače ove godine za posjet britanskoj ambasadi u Maroku.

Tada trudna Meghan bila je iznimno elegantna u toj haljini koja se radila po mjeri, a rub joj je ukrašen kristalićima. S obzirom na to koliko je lijepo izgledala neki bi možda rekli da se silni uloženi novac isplatio.

 

Kopirati
Drag cursor here to close