Čovjek vjere

Kovačić i Modrić sa suprugama na premijeri filma o Keyloru Navasu

Madridska premijera Navasova filma bila je prigoda da Navasove kolege Luka Modrić i Mateo Kovačić, između ostalog, pokažu svoje modne preferencije, ali se čini kako su njihove supruge u toj oblasti ipak imale prednost domaćeg terena.
Lifestyle / Zabava | 23. 05. 2018. u 13:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vratar Real Madrida, Kostarikanac Keylor Navas, promovirao je u Madridu film "Man of Faith" ("Hombre de Fe"), koji je prošle godine o njemu snimljen u njegovoj domovini. Navasa igra kolumbijski glumac Matt Márquez García.

Navasa su dolaskom na prošlogodišnju premijeru u Kostariki počastili suigrači Dani Carvajal, Sergi Ramos i Marcelo, a čast su mu učinili i trener Zinedine Zidane te predsjednik kluba Florentino Pérez.

Film nije bio baš za Oscara, ali kako je napisao tamošnji list La Nación - ''nije to loš film".

Madridska premijera filma, koja je priređena 22. svibnja, bila je prigoda da Navasove kolege Luka Modrić i Mateo Kovačić, između ostalog, pokažu svoje modne preferencije, ali se čini kako su njihove supruge u toj oblasti ipak imale prednost domaćeg terena.

U pratnji Matea Kovačića bila je supruga Izabela Andrijanić, dok je Luku Modrića pratila njegova bolja polovina Vanja Bosnić, izvijestila je Marca.

Keylor Navas je na premijeri bio u pratnji supruge Andree i dvoje djece, Daniele i Matea.

Kopirati
Drag cursor here to close