Zanimljiva ideja

Koncert Paula McCartneya s tajne lokacije uživo na YouTubeu

YouTube je s bivšim članom Beatlesa dogovorio da će njegov koncert iz New Yorka ovog vikenda prenositi uživo, i besplatno.
Lifestyle / Zabava | 06. 09. 2018. u 19:58 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši član legendarnih Beatlesa i jedan od najpopularnijih pop glazbenika svih vremena, danas 76-godišnji Paul McCartney, nedavno je izdao novi album naziva Egypt Station i krenuo na svjetsku turneju kojom će ga promovirati.

U sklopu turneje ove će subote u New Yorku održati "intimni" koncert na tajnom mjestu, na kojem će izvoditi kako vlastite pjesme s novog i starijih albuma, tako i neke svevremenske hitove Beatlesa – i sve to uz prijenos uživo, piše Bug.hr.

Za prijenos će se pobrinuti Googleova video platforma YouTube, koja koncert donosi u sklopu svoje kolekcije YouTube Originals.

Koncert započinje u subotu u 2:30 sati po našem vremenu, a bit će ga moguće pratiti putem live streama koji ubacujemo i u ovaj tekst.

Sir Paul McCartney ima toplo-hladan odnos s modernim tehnologijama i Internetom.

Poznato je kako glazba Beatlesa dugo nije bila dostupna na streaming servisima zbog sporova oko autorskih prava, godinama su parničili s Appleom zbog naziva "Apple", a s druge strane McCartney je surađivao s Microsoftom, sudjelovao u izradi dokumentarca u VR tehnici, a sada, eto, besplatno svira na YouTubeu.

Kopirati
Drag cursor here to close