United States Army Europe Band and Chorus

Koncert orkestara i zbora europskog zapovjedništva Oružanih snaga SAD-a u Mostaru

Orkestar i zbor europskog zapovjedništva Oružanih snaga SAD-a, izvorno aktiviran 1940. godine, trenutno je treći po veličini orkestar i zbor Vojske SAD-a, najveći izvan Sjedinjenih Država i primarni izvođački vojni ansambl u Europi.
Lifestyle / Zabava | 18. 05. 2018. u 20:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koncert “The United States Army Europe Band & Chorus” orkestra i zbora europskog zapovjedništva Oružanih snaga SAD-a održao je večeras koncert u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država u BiH sa zadovoljstvom je najavilo posjet orkestra i zbora
europskog zapovjedništva Oružanih snaga SAD-a.

Foto: Bljesak.info / United States Army Europe Band and Chorus

Orkestar i zbor europskog zapovjedništva Oružanih snaga SAD-a, izvorno aktiviran 1940. godine, trenutno je treći po veličini orkestar i zbor Vojske SAD-a, najveći izvan Sjedinjenih Država i primarni izvođački vojni ansambl u Europi. Ovaj orkestar i zbor nastupa više od 200 puta svake godine, i do sada su nastupali u preko 20 zemalja, od Rusije do Iraka.

Orkestar i zbor će nakon Mostara nastupiti i u Sarajevu (21.5.) te u Banja Luci (22.5.), izvodeći pjesme svjetski poznatih zvijezda kao što su Rihanna, Michael Jackson i Bruno Mars. U Sarajevu i Banja Luci, vojni orkestar Oružanih snaga BiH nastupat će zajedno s orkestrom i zborom europskog zapovjedništva Oružanih snaga SAD-a.

Foto: Bljesak.info / United States Army Europe Band and Chorus
Kopirati
Drag cursor here to close