Mostar

Koncert Jelene Tomašević odgođen za siječanj

Mostarski koncert Jelene Tomašević je odgođen za 16. siječnja.
Lifestyle / Zabava | 16. 12. 2017. u 15:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / Jelena Tomašević

Mostarski koncert Jelene Tomašević, koji se trebao održati 17. prosinca u HKD herceg Stjepan Kosača, odgođen je za 16. siječnja.

Sve ulaznice kupljene za prethodni termin važe i za novi termin koncerta. Ukoliko ćete odustati od posjeta koncertu, povrat novca možete ostvariti svaki radni dan, od 13 do 20 sati, na blagajni Kosače, stoji u priopćenju organizatora.

''Dragi moji, iz zdravstvenih razloga prinuđena sam da odložim svoje skoro rasprodate koncerte sutra i prekosutra u Mostaru i Zenici. Hvala na razumijevanju i podršci mojoj dragoj publici i organizatorima koncerata, koji su osigurali nove termine, 16. 01. 2018. u Mostaru i 17. 01. 2018. u Zenici! Kupljene karte vaze i za nove termine. Jedva čekam da vas vidim! Volim vas'', napisala je Jelena Tomašević na službenim profilima na društvenim mrežama.

Tomaševićeva, zahvaljujući kvalitetnom vokalu te jedinstvenim stihovima, uživa veliko poštovanje publike. Pjevala je prateće vokale Vladu Georgievu i bila gost na albumu grupe Biber, otpjevavši pjesme "Gde si bilo jare moje", "Čije je ono devojče", "Gipsy part one" i "Gipsy part two". Veliki značaj za karijeru je suradnja sa Željkom Joksimovićem, priopćeno je na stranici Kosače. Od osme godine niže glazbene uspjehe na festivalima u zemlji i inozemstvu te je snimila i glazbu za film "Ivkova slava".

Na Beoviziji 2005. je osvojila prvo mjesto, no Evropesmi-Europjesmi osvojila je drugo mjesto. Pobijedila je na Beoviziji 2008. s pjesmom Oro Željka Joksimovića na tekst Dejana Ivanovića, s kojom je osvojila 6. mjesto na Eurosongu 24. svibnja 2008. u Beogradu.

Kopirati
Drag cursor here to close