Bihać

Komemoracija Donni Ares završena citatom iz njezine knjige

Komemoracija Donni Ares okončana je riječima napisanim na posljednjoj strani njene knjige "Soba za nikoga".
Lifestyle / Zabava | 04. 10. 2017. u 13:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Kulturnom centru Bihać u srijedu održana je komemorativna sjednica povodom smrti pjevačice Donne Ares.

Kulturni centar Bihać i koncertna agencija Stage Art jučer su u Gradskoj galeriji otvorili knjigu žalosti pod nazivom "Idi, idi, moja vilo - sjećanje na Donnu Ares", a na gradskom trgu na bini, u blizini galerije, postavljen je veliki poster, mjesto gdje građani i poštovatelji lika i djela poznate pjevačice polažu cvijeće, piše N1.

Komemoracija Donni Ares okončana je riječima napisanim na posljednjoj strani njene knjige "Soba za nikoga".

"Svi ćemo jednom umrijeti, samo je pitanje hoćemo li svi svoje živote proživjeti? Dok jedni razmišljaju o drugima i tuđe živote žive, drugima život prolazi u strahu šta će neko reći i dok bolesni čekaju konačna izlječenja, ja nisam gubila vrijeme i živjela sam punim plućima u svim uvjetima. Ovdje i sada. Da sam sjedila i čekala da izliječim rak i tek onda nastavim sa životom, nikada ne bih saznala ovo što znam danas. Zašto kad imamo sve nemamo ništa i onda kad izgubimo tek počinjemo voljeti život?".

Posljednji ispraćaj Azra Kolaković, poznatije kao Donna Ares, bit će održan u 16 sati na gradskom mezarju Humci, piše N1.

Naime, bh. pjevačica Donna Ares, koja je posljednjih nekoliko godina vodila borbu sa teškom bolešću, preminula je u ponedjeljak u 41. godini.

Kopirati
Drag cursor here to close