Britanski mediji

Koji je razlog Megxitu?

Par je posljednjih mjeseci govorilo o tome da im teško pada medijski pritisak povezan s njihovom funkcijom.
Lifestyle / Zabava | 10. 01. 2020. u 18:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izgleda da je odluku o povlačenju s kraljevskih dužnosti princa Harryja i Meghan Markle inicirala upravo ona te da odlazak iz Londona zapravo nema veze sa željom za financijskom neovisnošću.

Meghan Markle se očito nije svidjelo biti princeza u kraljevskoj obitelji Velike Britanije, a isto tvrdi i novinarka Bryony Gordon, koja je nekoliko puta imala ozbiljne razgovore s kraljevskim parom. Gordon kaže da Meghan nije bila sretna u ulozi snahe kraljevske obitelji te je s njom navodno podijelila svoje osjećaje.

"Meghan se na dvoru osjećala usamljeno, ušutkano i nevoljeno. Kao da je nestalo sve ono što je mislila da je ljubav. Stalno je govorila da je progone i stavljaju na stub srama", tvrdi novinarka.

Dodaje da je Harryju i Meghan tada u razgovoru sugerirala da sve pošalju k vragu, što su oni početkom ovog tjedna i napravili.

Harry (35) i Meghan (38) vjenčali su se u svibnju 2018. na raskošnoj svečanosti u dvorcu Windsor zapadno od Londona i Meghan je prošle godine rodila njihovo prvo djete, Archieja Harrisona Mountbatten-Windsora za kojeg Harry nije želio kraljevsku titulu.

Par je posljednjih mjeseci govorilo o tome da im teško pada medijski pritisak povezan s njihovom funkcijom.

Priopćenje su objavili  nakon povratka iz višetjednog boravka u Kanadi gdje su proveli božićne blagdane s Archiejem.

Kopirati
Drag cursor here to close