U oci me gledas opako, a to mi prija

Koje filmske zvijezde ni u ludilu ne bi smjele skupa snimati?

"Penelope nikad nije bila Angelinin fan. Dijelom je to zbog reputacije Angeline kao žene koja krade muškarce, a također i zbog toga što je licemjerna, sebična i dosadna", kazao je neimenovani izvor za "Radar Online".
Lifestyle / Zabava | 04. 05. 2018. u 11:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su se razišli Angelina Jolie i Brad Pitt, mnogi su u Hollywoodu pomislili kako određene dame trebaju dobro pripaziti na svoje muževe, jer je Jolie uvijek pomalo glasila kao žderačica muškaraca. Ima li ta njezina neslužbena reputacija uzročno-posljedičnih veza s ''embargom'' koji je uvela Penelope Cruz na svog supruga Javiera Bardema, teško je kazati - uglavnom, Bardemu nije ''dozvoljeno'' snimati filmove s Angelinom!

Naravno, sve treba uvjetno shvatiti, osim moguće žestoke ljubomore Penelope Cruz. Prema pisanju medija, za film "Bride of Frenkenstein" okuplja Universal atomsku filmsku ekipu, u kojoj bi trebali biti Russel Crowe, Tom Cruise, Johnny Depp i Javier Bardem, a od žena navodno i Angelina Jolie. Procurilo je da se Jolie i Bardem odmah kliknuli i da se odlično slažu.

"Penelope nikad nije bila Angelinin fan. Dijelom je to zbog reputacije Angeline kao žene koja krade muškarce, a također i zbog toga što je licemjerna, sebična i dosadna", kazao je neimenovani izvor za "Radar Online".

"Pomisao da Javier snima skupa s Angelinom, za Penelope je vrlo mučna. Ona očekuje da će se Angelina na setu ponašati kao pčelinja matica, koja će svojim napuhanim egom navesti Javiera da ju počne obožavati i udvarati joj se", rekao je.

Očito je da Angelina Jolie još uvijek u očima drugih žena izgleda kao opasnost po muževe, a sve je započelo nakon što je kolegici Jennifer Aniston ''ukrala'' Brada Pitta iz naručja.

Kao što se Penepole Cruz naroguši na pomisao da će Angelina Jolie i Javier Bardem biti skupa na setu, jednako se uzbudi i Deborra-Lee Furness, supruga Hugha Jackmana.

Ona je u emisiji "Today Show" javno kazala kako je svome suprugu zabranila snimati s bivšom "Sexiest Woman Alive".

Video: LOVING PABLO Official Trailer (2018) Javier Bardem, Penelope Cruz, Pablo Escobar

Ima i drugih koji se ne podnose

Međutim, nije Angelina Jolie jedino ''izvorište'' moguće bračne nevjere i brakolomstva.

Glumica Jennifer Garner, koja je već duže u braku s Benom Affleckom, bila je udana za Scotta Foleya od 2000. do 2003., a nakon razvoda više nisu imali kontakte.

Radar Online tvrdi kako Foleyjeva supruga Marika Dominczyk ima stoge uvjete bračne veze. Između ostaloga, njemu je strogo zabranjeno viđati se sa svojom bivšom. Podrazumijeva se da zajednički filmski projekti Jennifer Garner i Scotta Foleyja također ne dolaze u obzir ni pod razno.

Kristen Stewar i redatelj Rupert Sanders također su postali osobe koje bi se međusobno trebale izbjegavati ili mimoilaziti. Kirsten je s njima navodno imala aferu 2012. godine, dok je bila u vezi s dugogodišnjim prijateljem Robertom Pattinsonom. Sanders je pak pokazao nevjeru prema tadašnjoj supruzi Liberty Ross.

Kako bi svoju suprugu ponovno osvojio, Sanders je dao obećanje kako više nikad neće snimati s Kristen Stewart. Brak ipak nije uspio spasiti. Najveća ''baza'' u svemu vjerojatno je činjenica da se Kristen u međuvremenu ''prebacila'' na žene, a muškarci ju više ne privlače.

Polusestre Kendall Jenner i Kim Kardashian zajednički nastupaju samo zbog viših interesa, a inače zajednički poslovi ne dolaze u pitanje. "Keeping up with the Kardashians" bio je show u kojem su se mogle vidjeti skupa, nekoliko puta i na crvenome tepihu prilikom važnih događaja, ali naklonosti među njima nema.

Na samostalnoj modnoj reviji Kendall Jenner, njezina polusestra Kim se također nije pojavila.

Kendall to na svoj način objašnjava za Love Magazine: Zabranila je starijoj (polu)sestri dolaziti na svoje događaje, jer se plaši da će joj Kim samom pojavom preoteti svu pozornost.

Što je sigurno - sigurno: Zaključaj nepoželjne u podrum i progutaj ključić...

Video:    20:27 Angelina Jolie
Kopirati
Drag cursor here to close