S Kim ili s čim

Kim Kardashian totalno oduševila dobitnicu Oscara Jennifer Lawrence

"Kad sam saznala da trebam intervjuirati Kim, pomislila sam: Bože, čitav moj život bio je predodređen za taj jedan trenutak", kazala je Jennifer Lawrence.
Lifestyle / Zabava | 25. 02. 2018. u 13:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glumica Jennifer Lawrence jedna je od najvećih zvijezda Hollywooda, dobitnica je Oscara i zasigurno iznimno nadarena filmska umjetnica.

Poznata je po svojoj borbi za prava žena, vrlo je realna i humana osoba, kažu njezini prijatelji. Međutim, kad je nedavno izjavila kako je ona veliki fan Kim Kardashian i njezina klana, mnogima nije bilo posve jasno odakle potječe njezino oduševljenje svjetski razvikanom zvijezdom realityija.

Ona je već radila i jedan intervju s Kim Kardashian i to za iznimno popularnu američku TV emisiju Jimmy Kimmel Live!“, a sad je ispričala o svojoj pijanki s obitelji koju nadzire Kris Jenner, majka Kim Kardashian.

Jennifer je u intervjuu za The Wing podsjetila na ručak kod mame Kris.

"Kad sam saznala da trebam intervjuirati Kim, pomislila sam: Bože, čitav moj život bio je predodređen za taj jedan trenutak", kazala je Jennifer Lawrence.

Ručak kod Kris Jenner na koncu je ispao prava pijanka, kaže glumica.

"Popila sam pet Martinija i završila gola u Krisinom ormaru. Tada sam te zamolila da me stiliziraš i ti si to super uradila", kazala je Jennifer u razgovoru koji je vodila s Kim u spomenutoj TV emisiji.

Kim je potvrdila kako je taj obiteljski ručak otišao u smjeru istraživanja čarolija plemenitih kapljica.

"Do tada nikad nisam vidjela svoju majku pijanom. Bilo je zabavno", kazala je Kim.

Čini se kako se Jennifer Lawrence još nije 'otrijeznila' od tog boravka u obitelji Kim Kardashians, jer i dalje o njima govori s velikim divljenjem.

"Svi su tako pametni. Čvrsto stoje na tlu, ali su i zabavni. Jako su bliski međusobno, a prema meni su bili iznimno dobri", kaže dobitnica Oscara.

Kopirati
Drag cursor here to close